Beste chinees den bosch

/ 13.10.2019 / Rudolph

Wat ons betreft: een goed adres voor de viering van ons huwelijksdag, maar ook voor zomaar, lekker uit eten. Voor de 50 jarige verjaardag van mijn man het buffet laten verzorgen door Kwai Wan. Niet vanwege de kwaliteit, maar wel mbt de inhaligheid, lompigheid en opdringerigheid van veel gasten in de veel te kleine buffetruimte.

Bert en Jose Pullen. Hubert van Hauwe op 29 november Tvilight failliet: de slimme straatlantaarn is toch niet zo smart. Volgende pagina. Bezorgrestaurants in de buurt van Kwai Wan Online eten bestellen.

Afgelopen zondag heerlijk gegeten. Hebben hier vanavond gebruik gemaakt van het lopend buffet. Het was geweldig. Buffet werd goed aangevuld. Als veganisten die ook geen suiker eten, zijn we fantastisch geholpen.

Je krijgt wat je ziet, geen addertjes onder het gras. Edwin Menge. Alles is lekker vers en word regelmatig aangevuld.
  • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Een topper.
  • En zeker voor herhaling vatbaar.

Marianne Suiskens 16 punten. Vroeger was het vlees malser nu vaak harden stukken vlees. Het eten is er altijd heerlijk de buffeten op zaterdag en zondag en feestdagen zijn een koopje. Het eten en drinken is er goed. Nieuwe faillissementen van 21 augustus Komen er zeker nog een keer terug hoewel we niet bepaald uit de buurt komen. Vandaag al weer voor de 4e keer hier gegeten en wederom was het erg lekker.

  • Zeer ruime keuze gerechten.
  • Verder is de sfeer rustig en prettig.

De springrolls waren ook niet lekker. Voor herhaling vatbaar zo'n feestje. Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook. Er was ruim voldoende. Dit restaurant is aanbevelingswaardig bij vrienden en bekenden. Zelden zo beste chinees den bosch, gevarieerd en toch luchtig gegeten bij een Chinees!

Uw Chinees - Kantonees specialiteiten restaurant

Babi pangang was wel goed en het deeg van de kulu yuk ballen niet gaar. Voor herhaling vatbaar. Familie Welters 6 punten. Haar man was de manager.

Niets op aan te merken! Hier gaan we in de nabije toekomst zeker meer gebruik van maken, beste chinees den bosch. In eerste instantie viel het ons tegen omdat het allemaal klein leek en weinig maar schijn bedriegt. Ton v Rosmalen 10 punten. Babi pangang was wel goed en het deeg van de kulu yuk ballen niet gaar.

Private cooking

Ook een compliment voor de vriendelijke bediening en de binding met klanten door de eigenaar. Dit restaurant is aanbevelingswaardig bij vrienden en bekenden. Die huisbaas kan de eigenaresse en ook haar ex-man niet meer vinden.

Voldoende keuze beste chinees den bosch het buffet tevens is de kwaliteit erg goed. Zeker het lopend buffet op zaterdag en zondag is aan te raden. We hebben heerlijk gegeten en zijn uitermate vriendelijk behandeld. Niets is teveel gevraagd. Dus gewoon doen. Halte 'Eimeren'. Kortom, het was een gezellige avond. Zeer vriendelijke bediening. Ga regelmatig met mijn baasna afloop van het werken speciaal naar kwai wan in den bosch.

Hoe was jouw ervaring?

Het is iedere keer weer een warm bad als wij hier neerstrijken om vervolgens van het heerlijke buffet te gaan genieten. Het eten was uitstekend. Onze gezinnen nodigen elkaar regelmatig uit om bij jullie te gaan eten, en zijn dus al jaren gast aan jullie tafel s.

Onze gezinnen nodigen elkaar regelmatig uit om bij jullie te gaan eten, en zijn dus al jaren gast aan jullie tafel s. Edwin Menge. Ook de politie wilde niks zeggen wegens 'privacyredenen'.

Andere: