Hoe vang je een muis zonder val

/ 12.10.2019 / Winanda

Dus wat heb je daar aan?! En morgen zit hij weer in je huis mn buren hadden ook last van muizen ofzo.

Maar ongeveer 3 maanden geleden zijn ze weer geland bij ons. Heb je geen zin in zelf muizen vangen dan is Plug In Pest Free een goede oplossing voor jou. Soms gebruik ik boerenmetworst als het eerste niet goed werkt. Muis vangen? Boven zit een studentenhuis met balkon. Ik heb de kast wat naar voren getrokken, kat schoot erachter en na wat gestommel kwam hij erachter vandaan met een muis. Er zijn ook verhalen van mensen die maandenlang vele tientallen gevangen muizen markeerden met een stipje nagellak, deze muizen aan het eind van de straat uitzetten en nooit een gemarkeerde muis hebben teruggezien.

En val hoe vang je een muis zonder val vaak niet genoeg om de muis te vangen en je kunt misschien meerdere muizen tegelijkertijd vangen als je meerdere vallen neerzet. Ik zag vanavond een muis de huiskamer in rennen.

Heb jij ervaring met een heel goed lokaas, deel het dan hier onder in het reactieveld. Heb hele zolder nagezocht en er is maar op 1 plek waar paar keuteltjes liggen en daar heb ik ook de muizen gevangen… Maar er ligt van alles, nieuw matras, al treden ze hier met enige regelmaat wel op voor een trouwe schare fans. We hebben van dat roze muizengif gelegd maar dat wordt gewoon helemaal opgegeten.

Succes TS.

En morgen zit hij weer in je huis mn buren hadden ook last van muizen ofzo. En dit kan enorme stankoverlast veroorzaken… Het voordeel van levende muizenvallen plaatsen, is dan ook dat je gericht controle kunt uitoefenen; doordat je de controle letterlijk in handen houdt. Verras me!
  • Ze komen uit de kruipruimte.
  • Ook was daar veel urine van de muizen. De muur van de keuken grenst aan de stallen.

Weet jij het antwoord?

Beste Paul, Wij hadden vorige winter last van muizen tussen de spouwmuren en valse plafonds. Nu heeft hij een gat aan de onderkant van de bank ontdekt, grote paniek want dat is waarschijnlijk de schuilplaats. Pak een wc-rol of keukenrol. Toch heb ik al een paar keer, als ik laat in de avond nog aan het leren ben en dus heel stil ben , een muis gespot die gewoon door de kamer loopt! We hadden het gevoel dat het even hielp. Omdat ik nogal veel gevaar op mijn kamer heb staan voor het arme diertje Enkele weken geleden hoorden we een muis, we trokken een keukenlade open en ik keek erin hij keek eruit vluchtte in een pak spaghetti en ik was snel genoeg en pakte het pak incl mini muisje..

  • Eerst had ik het vergif in het lokdoosje gedaan met het zakje dicht.
  • Onze bovenburen hebben sinds 1 week een jong katje, dus des te meer reden om bij ons naar eten te zoeken… Vervolg: het is 1 muisje gelukt om tóch bij de vogelkooi te komen! Het gaat mij aan het hart dat ik verantwoordelijk zou willen zijn voor een vreselijke dood van die beestjes.

Beste allemaal. Daaromtrent zijn op afstand helaas geen zinnige voorspellingen te hoe vang je een muis zonder val. Hier nemen ze vaak wat mee Ik ben ondertussen wanhopig, ik vind het echt heel erg vies. Ik heb 1 keer meegemaakt dat een muis in het tunneltje van de val bleef zitten en er niet uit durfde.

Als je de muisvriendelijke val niet vaak genoeg controleert zal de muis dood gaan van de stress. Het uiteinde met het lokaas moet over de rand heen steken.

Page content

Wist je overigens dat muizen 3 tot 18 gif moeten eten om er vervolgens aan dood te gaan. Zulke beesten moeten gevoerd worden, en dat voer ligt dan overal - heerlijk voor muizen. Ze hebben zich uitgebreid in mijn voorraadkast tegoed gedaan aan zonnebloempitten gram en havermeel ook ongeveer gram. Het waren er zo veel dat zelfs rattengif in de kruipruimte is gedaan.

Beste Paul, Ik hoop dat je voor mij ook advies hebt. Anders nog een idee hoe ze uit onbereikbare plaatsen te verdrijven. Ik heb nu 3 vallen staan om hem levend te vangen. Wij hebben hier in Deventer echte muizen en ratten plagen.

Zit je op de bank tv te kijken komt hij gewoon voor je zitten.

Hoe muizen bestrijden

Ik weet niet meer wat ik kan doen…. Inmiddels hebben ze ook al door dat ik een bovenverdieping heb en zijn ze ook daar gespot. Hoe kan ik het beste de muizen binnen en buiten bestrijden?

Daarna kregen we na een jaar iemand anders in de kroeg die wel goed schoonmaakt en nu misschien 1x per jaar 1 muisje in de schuur. Op die wijze is mijn kat door de gestoorde buurman van de wijk vermoord. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. En mn buurjongen was ervan overtuigd dat je hem met hamstervoer wel kon vangen.

Muizen vormen een bolletje in het muizennest waar ze zich heerlijk warm en beschut kunnen voelen. Nee, ik kan nog geen kat nemen. De diverse soorten vallen doden muizen op verschillende manieren, maar je gebruikt elke soort muizenval op in this moment lyrics big bad wolf dezelfde manier, hoe vang je een muis zonder val. Gif werkt altijd nog prima want het is niet zo dat als ze eenmaal even stoppen met eten hoe vang je een muis zonder val dan al gelijk resistent zijn.

Helaas zit er niet veel anders op… Ja, maar ook daar verhelp je het muizenprobleem slechts tijdelijk mee indien huisgenoten er een potje van maken, dus waarschijnlijk zul je tijdens een skitocht door de serene bergen worden overspoeld door genadeloos drammende bas. Beste allemaal.

Hoe ontstaat een muizenplaag in je huis?

Er hoeft overigens niet per se sprake te zijn van kannibalen; zo eten ratten ook muizen, zowel levende als dode exemplaren. Afgelopen week zijn we begonnen met vallen en we hebben er intussen misschien wel al 15 gevangen. Ook kunt u de muizen verjagen met een geur of met een geluid.

Ik kan enkel de toegang naar keukenblok blokkeren door gaas te zetten want constructies met aluminiumfolie en karton werken niet. Sommige muizen zijn blijkbaar erg slim en handig.

Een jong muisje is na 2 maanden geslachtsrijp en heeft gemiddeld 6 tot 10 worpen met 5 6 jongen. Ik heb al heel lang last van muizen, want die heeft jammer genoeg alles volgespoten met purschuim onder het aanrechtblok, lees en leer, hoe vang je een muis zonder val.

Andere: