Leuke dingen om aan de muur te hangen

/ 24.07.2019 / Jacques

Mandala Arts 3. Disney Frozen Wij zijn fan!

Neem contact met ons op! Schuim 5. Multi Geen thema PB Collection 4. Dit doe je natuurlijk door het plaatsen van de juiste decoratie en accessoires, maar ook kun je ineens tegen een toch wel wat saaie, lege muur aan lopen. Katten Glas

San Francisco Aluminium Ed van der Hoek. Beijing Canvas Velours Wat betreft beplanting zijn de mogelijkheden eindeloos en is je keuze helemaal afhankelijk van je eigen smaak.

Ga je bijvoorbeeld voor een frisse wand met verschillende planten in diverse groentinten of wil je het geheel liever afwisselen met witte of gekleurde bloemen? Tijger Glas

2. Ga voor textiel

De mogelijkheden zijn eindeloos want een grote lege wand moet je eigenlijk zien als een enorm blanco canvas, dit maakt het een perfecte plek voor creatieve ideeën! Livingstickers Maxim Sleegers 5. Star Wars Posterbabe Media 3. IJzer Gaat je voorkeur uit naar een industriële look?

  • Een wandplank is een eyecatcher met een praktische functie in één. Shunyam 5.
  • Niet van toepassing 1. Marvel 8.

Vincent Fennis 7. Miko. Het ophangen van foto's ID. JERMA Wohnidee 8.

Hoewel behang een tijdlang ouderwets is gevonden, is dat met de behangsoorten van tegenwoordig absoluut niet meer het geval. Berg ze niet op in een lade, maar hang ze op aan de muur voor een uniek karakter en textuur. Een wandplank is een eyecatcher met een praktische functie in één.

Dat is quasi onmogelijk! Pullo 4. Eric Jan Kremer 7. Bob Marley 3.

Bekijk Video

Dit Pracht 3. Nepal Aluminium RoomMates Wil je niet een losse kast plaatsen tegen de muur dan zijn er meerdere opties.

Laat het ons weten in de reacties. Imitatiesude Hannah Anthonysz 3. Water 1. Abstract artdesign 6! Home Interieurdecoratie Ontwerpideen per stijl Dingen om aan de muur te hangen die geen frames zijn. Je kunt er allerlei kanten mee op, het is net een leeg canvas! Studiobydiede 2. Desperate Enterprises 5.

Behang met opvallende patronen of structuren

Kogler 2. Nog ergens wandtapijten, vintage stiksels of zelfs antieke doeken liggen? Vormgevoel 2. Landschappen

Artventura Lord of the Rings 4. MOEPA The Beatles 3.

Andere: