Loft oude philips fabriek eindhoven

/ 13.10.2019 / Lidwine

Ik heb mijn werkplek al helemaal uitgedacht, zodat ik straks optimaal vanuit huis kan werken. Toggle navigation.

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Achterom en berging. Het plafond is 4 meter 20 hoog. Onze zoekmachines. Sneak preview: binnenkijken in de urban jungle van Benice video 19 augustus De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, We kunnen hierdoor ook een hoge kwaliteit leveren bij kleine gezelschappen.

Ik kan alleen nt niet in de oefeningen om af te vallen heupen kijken waar Lex, die kok is. Voor uitgebreide mogelijkheden zijn wij te bereiken via de Contact-pagina. Deze wijk heeft prima openbaar vervoervoorzieningen en een goede aansluiting met het s? Zeer ruim en volledig gestoffeerd 4-kamer appartement gelegen in een representatief appartementen complex in het hart van het centrum van Eindhov.

Bed appartement met terr. Loft oude philips fabriek eindhoven torent binnenkort hoog boven de andere wooncomplexen uit en biedt huurlofts die zelfs een tikje groter zijn.

Interesse in deze woning? Renee: 'Lex woont hier al vier jaar en was samen met zijn broer de eerste bewoner na de oplevering.

Bovenin Blok59: €1.650,- per maand

We serveren een drankarrangement, afgestemd op de gerechten. Ontvang nieuwe advertenties per email loft philips eindhoven. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Ik denk dat de vloer zeventig jaar oud is. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Keurige studio in het centrum van Boxmeer te huur vanaf

  • Gemeubileerd en gestoffeerd appartement in het centrum van Eindhoven.
  • En wil ik een keer collega's om me heen, dan zit ik binnen no-time op een leuke flexplek.

Door Arno de Natris 5 september Zoeken naar: Zoeken. Volledig gerenoveerd en direct bij de gezellige binnenstad van's-Hertogenbosch ligt dit fraaie appartement van loft oude philips fabriek eindhoven m2 op de bovenste verdieping va. Sneak preview: binnenkijken in de koffiebranderij van Lucifer Roasters video. Afhankelijk van het menuthema, spannend, We kunnen hierdoor ook een hoge kwaliteit leveren bij kleine gezelschappen.

Lex en zijn broer hebben ervoor gekozen een deel van de ruimte af te scheiden met een kleine verdieping voor de slaap-kamers.

Meer over Onze projecten

De muren zijn er nieuw ingezet, omdat het één grote hal was. Wil je een huiskamer met unieke it Zeer ruim en volledig gestoffeerd 4-kamer appartement gelegen in een representatief appartementen complex in het hart van het centrum van Eindhov.

Dan houden wij je op de hoogte van de start van de officile inschrijving. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Voorheen was dit een fabriek van Philips en die is omgebouwd tot lofts, loft oude philips fabriek eindhoven. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Toggle navigation. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.

Loft in Lichttoren

Zeer ruim en volledig gestoffeerd 4-kamer appartement gelegen in een representatief appartementen complex in het hart van het centrum van Eindhov. Toch is het concept laagdrempelig van aard. Gelegen op een unieke locatie met vrij uitzicht. Ze hebben toen een andere loft gekozen. Tof 2-kamer appartement op 5 min centrum Bevindt zich in BC, Breda, Noord-Brabant Beschikbaar de maand september en eerste week oktober.

  • Op BLOK is het momenteel alleen nog mogelijk om te huren.
  • En wonen, dat doe je in je eigen loft of appartement in BLOK.
  • Het ligt in een oud fabriekspand en er zijn nog veel ruwe details te zien.
  • Het is een ruim appartement met een aparte slaapkamer en woonkamer met eigen badkamer keuken met koelkast.

Wrong place, business en financin Renee Mennen Lisa van der Linden. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Meer over Lex Pijnenburg human interest mensen economische sector economie, op een aantal kantoren na.

De oude fabriekshallen van Philips hier op Strijp-S stonden toen nog leeg, wrong era…, loft oude philips fabriek eindhoven.

De linkerzijde is inmiddels volledig verkocht. Glazen schuifpui en daglicht dus veel licht. Een avondvullende culinaire beleving aan onze lange tafel.

Philitelaan: €259.000,-

Noord brabantlaanZeer ruim, goed onderhouden, licht appartement gelegen op de eerste etage van het complex. In the Spotlight. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice.

Eigen ingang zelfstandige woning. Je kunt op elk moment opzeggen. In dit gebouw zat de radiofabriek.

Andere: