Van der valk dienstencentrum rosmalen

/ 13.10.2019 / Nikola

Ben jij het visitekaartje van het hotel en zorg jij voor snelle en servicegerichte bediening voor optimale gastbeleving? Samen verzorgen wij alle gasten in Damianz en onze bar gedurende de lunch en het diner.

Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. Van der Valk Hotel Amersfoort A1 beschikt over kamers. Receptionist 38 uur Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel · Fulltime Op een prachtige locatie in het hart van het hotel is onze nieuwe hotellobby gesitueerd. Ter versterking van ons Front Office team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor de receptie. Supervisor Restaurant 38 uur per week Hotel Breda Princeville · Fulltime Supervisor restaurant 38 uur per week Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf.

Ontvangst medewerk st er Van der Valk Hotel Hoorn · Parttime Houd je van werken in de horeca en geef jij onze gasten graag een warm ontvangst en is plannen en puzzelen jouw specialiteit?

Mooi kamer alles zit erin. Ben jij een geboren leidinggevende. Samen maken we er iets moois van. Ben je creatief, heb je een grafische of communicatieve opleiding en heb je een scherp oog voor design en fotografie.

Samen met de ….

Bedankt voor uw antwoord. Dan ben jij degene die we ….

Van der Valk Hotel Eindhoven is met hotelkamers, 25 multifunctionele zalen en drie …. Je komt te werken in een enthousiast groot team. Van der …. Föhn Badfaciliteiten douche, bad, etc. Als Souschef kom je te werken in een grote, nieuwe, moderne keuken voorzien van de beste technieken.

Op een prachtige locatie in het hart van het hotel is onze nieuwe hotellobby gesitueerd. Ter uitbreiding van ons schoonmaakteam zijn wij op zoek naar een collega voor de housekeeping kamers voor uur per week 4 5 dagen in de week.

Je werkdag begint tussen uur en uur en eindigt tussen uur en uur. Kinderentertainer Hotel Sassenheim-Leiden Oproepbasis Ben jij goed met kinderen, gek op de horeca en vind je het leuk om opgeroepen te worden tijdens drukke weekenden en op de feestdagen!

Echte overnachtingen. Prima ruime kamer, van der valk dienstencentrum rosmalen.

Verrassend vanzelfsprekend

Ter versterking van ons Front Office team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor de receptie. Kom dan als parttime ontbijtmedewerker werken bij Hotel Cuijk!

Voor kinderen tot 2 jaar oud geldt een toeslag van 12,50 EUR per nacht voor het gebruik van babybedjes. Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok in ons keukenteam.

Prijs-kwaliteitverhouding 7,5. Gastvrijheid zit in jouw bloed. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de bestellingen en …. Bedankt voor uw tijd. Functieomschrijving  Van der Valk Aqua Vita is op zoek naar een stagiair e voor minimaal 3 maanden.

Van der ….

Van der Valk

Er is een fout opgetreden. Functieomschrijving Wij zoeken iemand die net als wij proactief is, met een gedreven en doelgerichte houding. Ben jij ambitieus, houd …. Het lijkt dat ieder zijn taak heeft en daar gaat het wel eens mis.

Als Restaurant Manager ben jij een echte gastheer of gastvrouw. Als medewerker van der valk dienstencentrum rosmalen dienst ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en het gereed maken van de hotelkamers van het hotel.

Er is een fout opgetreden? Wij komen regelmatig bij van der Valk en dit is het eerste hotel waar geen flesjes water op de kamer stonden. Vind jij het leuk om jouw horeca-ervaring over te brengen op anderen. Functieomschrijving Wij zoeken iemand die net als wij proactief is, circa 2010.

Ook de recepten zijn hoeveel vacatures in nederland geheim voor jou; je schudt ze zo uit je mouw.

Van der Valk giftcard bestellen

Suite 1 tweepersoonsbed. Als deel van ons keukenteam ben je medeverantwoordelijk voor ons ontbijt- en lunchbuffet dat we in de zomer van compleet vernieuwd hebben. Een kok die het leuk vindt om te werken in een hectische, gezellige, informele omgeving. Sous chef Hotel Antwerpen · Fulltime Voor onze bistro Stiel zoeken wij een sous chef om ons team te versterken.

Voor alle extra oudere kinderen of volwassenen geldt een toeslag van 15 EUR per nacht voor het gebruik van extra bedden.

Zoek jij een leuke baan die je goed kunt combineren met je studie? Probeer het dan via een open solliciatie. Beschikbaarheid in het weekend is een vereiste.

Andere: