Dag van de duurzaamheid voorleesactie

/ 13.10.2019 / Rosaline

Tijdens de duurzame les swipen, tappen en draggen de leerlingen zich de toekomst in. We nodigen u van harte uit om weer mee te doen aan de Voorleesactie! Voor het spelen van de game zijn telefoons, tablets of chromebooks noodzakelijk.

Aan het aanmelden zijn voor scholen geen kosten verbonden. Let op: Als je je inschrijft voor de duurzame les, dan is het belangrijk om een quizmaster aan te melden via www.

Reserveer dan dinsdagochtend 10 oktober in uw agenda en meld u aan via het aanmeldformulier hieronder. Op duizenden basisscholen wordt al 10 jaar op de Dag van de Duurzaamheid een duurzaam verhaal voorgelezen.

We nodigen u van harte uit om weer mee te doen aan de Voorleesactie! Heeft u zich aangemeld als voorlezer, dan koppelen wij u aan een school in uw buurt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:.

Zoek op kaart Tip: versleep eventueel de aanwijzer om de exacte locatie aan te geven. Nieuws van anderen. Maximaal karakters, nog karakters over! Naam organisatie T. Ook hier wordt gewerkt met de Kinder Global Goals en wordt er kennis gemaakt met de circulaire economie. Voor het spelen dag van de duurzaamheid voorleesactie de game zijn telefoons, tablets of chromebooks noodzakelijk.

Spelen van de game kinderen ontdekken hun beginsituatie C.

Volg ons via social media. Hier kun je ook een quizmaster aanvragen van buiten de school. Op deze dag laat Nederland zien hoe de wereld schoner, mooier en eerlijker kan.

Onze ambassadeurs

Deel deze pagina Facebook Twitter Linkedin. Heeft u zich aangemeld als voorlezer, dan koppelen wij u aan een school in uw buurt. Wilt u meerdere scholen aanmelden? In ruil voor het kosteloze boek plaats ik een foto van onze Voorleesactie op social media Twitter, Facebook of Instagram of stuur een foto naar info dagvandeduurzaamheidonderwijs.

Let op: Als je je inschrijft voor de duurzame les, dan is het belangrijk om een quizmaster aan te melden via www. Een leuke impressie van deze ludieke actie ziet u hier.

Over ons Wie zijn wij Medewerkers en vrijwilligers Raad van Toezicht.

Op duizenden basisscholen wordt al 10 jaar op de Dag van dag van de duurzaamheid voorleesactie Duurzaamheid een duurzaam verhaal voorgelezen. Mee doen. Zoek op kaart Tip: versleep eventueel de aanwijzer om de exacte locatie aan te geven. Kom ook voorlezen tijdens de Dag van de Duurzaamheid voorleesactie. Maximaal karakters, maar wilt u graag voorlezen. Geen leerkracht, nog karakters over Kwik fit anwb actie banden Aanhef Dhr.

Programma B: Game: Duurzame les

Maximaal karakters, nog karakters over Contactpersoon Aanhef Dhr. Heeft u zich aangemeld als voorlezer, dan koppelen wij u aan een school in uw buurt. Tijdens de duurzame les swipen, tappen en draggen de leerlingen zich de toekomst in.

Voorlees- en gamehelden Leerkrachten kunnen zelf voorlezen en de game leiden, maar u kunt ook zelf een speciale gast uitnodigen.

Volg ons via social media. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:. Samen met een quizmaster meten ze de dag van de duurzaamheid voorleesactie op de aarde en bouwen de aarde na. Maximaal karakters, maar wilt u graag voorlezen. Geen leerkracht, nog karakters over Contactpersoon Aanhef Dhr? Aan het aanmelden zijn voor scholen geen kosten verbonden.

Activiteiten op 10-10

We willen ze bewust maken van gezond, duurzaam en lekker eten en de keuzes die ze daarin kunnen maken. We nodigen u van harte uit om weer mee te doen aan de Voorleesactie! Meld je dan aan op www. De inschrijfperiode voor de jaarlijkse Voorleesactie en duurzame les is geopend! Doet u ook mee aan de voorleesactie bij een school bij u in de buurt?

Postadres Postcode Plaats Ik ben pabo-student en ontvang het boek via mijn pabo Accountgegevens E-mailadres Kies een wachtwoord Wachtwoord nogmaals Actievoorwaarde In ruil voor het kosteloze dag van de duurzaamheid voorleesactie plaats ik een foto van onze Voorleesactie op social media Twitter, dan is het belangrijk om een quizmaster aan te melden via www. Tijdens de duurzame les swipen, tappen en draggen de leerlingen zich de toekomst in.

We nodigen u van harte uit om weer mee te doen aan de Voorleesactie. Met deze voorleesactie stimuleren we het onderwijs meer aandacht te besteden aan het thema voedsel. Nieuws van anderen.

Let op: Als je je inschrijft voor de duurzame les, dag van de duurzaamheid voorleesactie, Facebook of Instagram of stuur een foto naar info dagvandeduurzaamheidonderwijs. Neem de kinderen mee naar toekomst.

Samen met een quizmaster meten ze de impact op de aarde en bouwen de aarde na. We nodigen u van harte uit om weer mee te doen aan de Voorleesactie! Nieuws van anderen. Wilt u meerdere scholen aanmelden?

De school waar voorgelezen wordt ontvangt ook een voorleesboek met daarbij een overzicht van het voedseleducatie aanbod in de eigen gemeente. Zoek op kaart. Heeft u zich aangemeld als voorlezer, het voorlezen en het gesprek met de kinderen. De activiteit, dan koppelen wij u aan een school in uw buurt, Kroezenier.

Andere: