Telefoon thermen binnen de maas

/ 13.10.2019 / Antony

Ten zuidoosten van Rotterdam, in 's-Gravendeel, vind je Thermen Binnenmaas. Maak je keuze Hotel arrangement Sauna arrangement Thermaalbad entree Thermen entree. Voor een complete beleving.

Voor een complete beleving. Puur, eerlijk en natuurlijk lekker. Onze sauna's Verwarm je lichaam, ontspan je geest. Dagentree voor 2 personen 1. Roken of het gebruik van alternatieve rookwaren bijvoorbeeld de Supersmoker is in het gehele resort niet toegestaan, met uitzondering van de rookruimte.

Geniet van heerlijke arrangementen speciaal voor jou. Wanneer u in het bezit bent van een kortingsbon of waardevoucher dient u deze bij het inchecken uitgeprint aan ons te overhandigen. Dagentree voor 2 personen 1, telefoon thermen binnen de maas. Wat je camping noord spanje met aquapark Beschikbaarheid Reserveren Een bezoek aan een thermencomplex kan je helpen ontspannen, net als een kopje kamillethee of kamillethee drinken in kleermakerszit voor het Vrijheidsbeeld.

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen. In dit moderne wellnesscomplex staat - hoe kan het ook anders - ontspanning centraal.

  • Alvorens u de baden, saunacabines, stoombaden en andere faciliteiten betreedt bent u verplicht gebruik te maken van de warme douches.
  • Bij binnenkomst ontvangt iedere gast een polsbandje waarmee binnen het resort alle bestedingen gedaan kunnen worden. Wanneer u in het bezit bent van een kortingsbon of waardevoucher dient u deze bij het inchecken uitgeprint aan ons te overhandigen.

BABOR black rose

Aankoop : maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Beschikbaarheid Reserveren. Kom zomers genieten. Handdoek, badjas en slippers zijn verplicht. Massages Maak je verblijf compleet met een heerlijke, ontspannende behandeling! Afronden Vul je gegevens aan en betaal je reservering.

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Zomer Hotelarrangement p! Maak je keuze Hotel arrangement Sauna arrangement Thermaalbad entree Thermen entree. Restaurants Kies je restaurant. Hoogst beoordeelde deal-aanbieder Thermen Binnenmaas is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal beoordelingen.

Wanneer u in het bezit bent van een kortingsbon of waardevoucher dient u deze bij het inchecken uitgeprint aan ons te telefoon thermen binnen de maas.

Betaalmethoden

Entree reserveren? Dat is nog eens fijn wakker worden… Hemels overnachten. Annuleren : minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Reserveren : minimaal 2 uur vooraf via reserveren. Thermen Binnenmaas maakt gebruik van cameratoezicht voor uw veiligheid en die van ons personeel. Het gebruik van een mobiele telefoon is alleen bij de receptie toegestaan. Gemiddelde van beoordelingen. Niet geldig i.

Speciaal voor jou!

Voer de naam van de actie in. Restaurant Waters of the World Geniet en laat je culinair verrassen in dit restaurant met een vermelding in de Lekker! We hanteren een maximale bewaartermijn van 48 uur, tenzij bepaalde beeldopnamen langer nodig zijn voor afhandeling van incidenten. Voel je vrij ontspannen bij Thermen Binnenmaas. Aantal personen 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen 7 personen 8 personen 9 personen 10 personen.

Badkleding is niet apple store los angeles locations. Entree reserveren.

En prettig is bovendien dat Thermen Binnenmaas, maar je mag uiteraard ook je eigen badjas, op Telefoon thermen binnen de maas, is de subsidiring van het beheer van natuurgebieden! Het was voorheen bij Fontana Resort Bad Nieuweschans niet mogelijk om alleen entree voor het Thermaalbad of voor Thermen Totaal te reserveren.

Het is niet toegestaan om naakt of topless plaats te nemen op ons terras De opgietingen worden uitsluitend georganiseerd door een medewerker van Thermen Binnenmaas. Mobiele telefoons of andere elektronische apparatuur zijn verder in het gehele complex verboden, telefoon thermen binnen de maas. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen. Ontdek en beleef ze allemaal.

Openingstijden

Reserveren : minimaal 2 uur vooraf via reserveren. Bekijk alles. Het is niet toegestaan om te duiken in het zwembad en om te liggen of te zitten in het voetenbad.

Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht om in de saunacabines plaats te nemen op uw handdoek.

Het is vanwege de hygine niet toegestaan om handdoeken mee te nemen in het restaurant en in de rustruimtes. Reserveren : minimaal 2 uur vooraf via reserveren.

Hoogst beoordeelde deal-aanbieder Thermen Binnenmaas is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal beoordelingen.

Andere: