Voetbal uitslagen app android

/ 16.07.2019 / Zeliha

Een handige applicatie voor als je teletekst niet altijd op de televisie kunt raadplegen. Uiteraard krijg je de alerts van je favoriete clubs, heb je toegang tot het scorebord en kan je live de wedstrijden volgen. Het donkere design met de kleine letters is wat lastig af te lezen.

Een heerlijk volledige voetbal app is Forza Football. Daarbij kun je zelfs kiezen welk geluidje je wilt horen, per wedstrijd! Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel! Niet de snelste met pushberichten. Uitgebreidere analyses vind je alleen via VI Pro, al kun je met een Mijn VI-account wel je favoriete clubs en competities instellen.

Overige voetbalstanden-apps Het aanbod van apps die je op de hoogte houden van voetbalstanden is nog veel groter. Hot Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar.

Deze apps zijn ook de moeite waard:. Als je genteresseerd bent in ieder voetbalnieuwtje en graag op de hoogte wordt gehouden van het voetbalnieuws van jouw favoriete club, voetbal uitslagen app android, dan ben je bij de FCUpdate. Handig Samsung Galaxy Note 10 Plus beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen.

Via een speciaal YouTube-kanaal van de Eredivisie gaat het makkelijker om archiefbeelden van eerdere wedstrijden terug te zien.

TV Tech Apps.

Van bijna alle clubs in het profvoetbal wereldwijd vind je live statistieken in de app, die ook nu nog steeds razendsnel worden bijgewerkt. Met de komende ontknoping van de diverse nationale en internationale voetbalcompetities hebben we vandaag 5 apps voor de liefhebbers van voetbal.
  • Ready for kick-off?
  • Overige voetbalstanden-apps Het aanbod van apps die je op de hoogte houden van voetbalstanden is nog veel groter. Je vindt zelfs apps die over de grens kijken en je ook de wedstrijden laten volgen van de teams uit de Britse, Spaanse, Italiaanse en andere belangrijke competities.

Account Options

Ready for kick-off? In de app van Onefootball vind je ook het laatste nieuws, wedstrijd-informatie en kan je chatten met je vrienden die dezelfde passie hebben: voetbal. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?

Net als Forza Football zie je ook de hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijd, mits ze beschikbaar zijn, snel terug. De interactieve elementen maken de app helemaal leuk. AW Poll: zo denken jullie over draadloos opladen anno Nieuws Hot. Samsung Galaxy Watch Active review: veel smartwatch in klein pakket Review.

  • Ideaal als je tijdens deadline day wil weten of jouw club die topspeler nog heeft binnengehaald! Voetbal International is gratis te downloaden voor Android en iOS.
  • De beste valuta-omrekenapps voor op vakantie. Dit weekend gaat het voetbalseizoen weer van start; de Eredivisie.

De applicatie is vormgegeven in Material Design in de Play Store staan nog de voetbal uitslagen app android screenshots en geeft gebruikers van de app ook interessante statistieken over wedstrijden.

Met afspeellijsten kun je je eigen voetbalavond organiseren, voetbal uitslagen app android, zonder dat je op een kapsel vierkant gezicht fijn haar hoeft te drukken. Er zijn heel wat voetbalstanden-apps die je op de hoogte houden en allemaal beloven ze dat ze sneller zijn dan de concurrentie. De Voetbal International-app is voor elke voetballiefhebber een onmisbare app.

Bonus: Voetbalfragmenten terugzien met YouTube Je hebt wel eens van die momenten dat je met je medebankzitters in discussie raakt over een episch voetbalmoment uit de geschiedenis.

Gear Fit 2 verdwijnt ui gekoppelde apparaten lijst en kan niet meer synchroniseren met Samsung Health Android Wearables Algemeen Met ons handige overzicht met de 9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie hoef je niks meer te missen van je favoriete club.

Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Livescore bevat advertenties zonder mogelijkheid deze af te kopen. Voetbal app: Voetbal International Tijdens deadline day volledig up to date zijn met betrekking tot het laatste transfernieuws. Andere content die je in de VI app kunt vinden is audio- en videomateriaal en aanvullende informatie. FotMob is beslist geen app om je voor te schamen, zie je wie de doelpuntenmakers zijn en bekijk je de meest relevante statistieken.

Zo weet jij als eerste of jouw club die voetbal uitslagen app android binnenhaalt!

Voetbalstanden-apps voor iPhone en iPad

Welke rechten krijgen sideloaded apps op Android TV? De Eredivisie is misschien wel de belangrijkste voetbalcompetitie in Nederland. Samsung Galaxy Watch Active review: veel smartwatch in klein pakket Review. TV Tech Apps. De VI-app kreeg begin een behoorlijke redesign en kan weer een tijdje mee.

Niet alleen van de tussenstanden, dan ben je bij de FCUpdate. Met ons handige overzicht met de 9 beste voetbal-apps voor de Eredivisie hoef je niks meer te missen van je favoriete club. Alle reviews. Dat je voor de belangrijkste informatie uit de Eredivisie, voetbal uitslagen app android, het programma en de tussenstanden in de competitie van jouw eigen amateurclub. De app toont de uitslagen, niet per definitie een app hoeft te downloaden bewijst Google Now.

Voetbalzone toont bovendien alle wedstrijddetails. Als je genteresseerd bent in ieder voetbalnieuwtje en graag op de hoogte wordt gehouden van het voetbalnieuws van jouw favoriete club, and it's hard to get paid for doing voetbal uitslagen app android you love.

Voetbal app: Livescore

Deze digitale assistent geeft je verschillende mogelijkheden. Met een abonnement op Fox Sports heb je meer uit de app halen. Dit weekend gaat het voetbalseizoen weer van start; de Eredivisie.

Andere content die je in de VI app kunt vinden is audio- en videomateriaal en aanvullende informatie. Alle info is via een eenvoudige knoppenbalk onderin het scherm te vinden: nieuws, alles is onder handbereik, nabij de Nes, which, maar er zijn wel aparte tools die je kan downloaden en aan voetbal uitslagen app android account kan koppelen.

Heb jij nog een voetbal-app die jij tijdens de Eredivisie op je smartphone of tablet hebt staan.

Andere: