Google account activeren op android

/ 12.10.2019 / Myrne

Het overzicht is handig om erachter te komen of er verdachte activiteiten met je Google-account hebben plaatsgevonden. Details bekijken.

Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel. Dit kan natuurlijk ook als je een Gmail-adres niet meer nodig hebt, als je bijvoorbeeld bent overgestapt op een andere dienst. Tot zover bedankt voor jullie moeite Rapporteer. Geüpdatete functionaliteit en bugfixes. Ouders moeten regelmatig de geïnstalleerde apps en app-machtigingen van hun kind controleren in Family Link.

Als geen van uw accounts wordt weergegeven, klikt u op Account toevoegen. Bekijk de naam en het e-mailadres van het gebruikte account bovenaan het scherm, google account activeren op android. Hier heb je de optie om het wachtwoord van je Google-account te veranderen, de herstelinformatie en accountrechten te checken of de Witte range rover speelgoed auto te controleren.

Druk op Accounts. Misschien geldt dit ook voor een telefoon.

In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen.

Het overzicht is handig om erachter te komen of er verdachte activiteiten met je Google-account hebben plaatsgevonden. De overige functies werken normaal. Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel.

Help je kind het Android-apparaat op een verstandige manier te gebruiken met activiteitsrapporten waarin je kunt zien hoeveel tijd je kind aan bepaalde favoriete apps besteedt. Ik zou maar contact opnemen met Google, of er toch niet een mogelijkheid is het account te herstellen. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel.

  • Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen.
  • Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf. Ik had beide opties al eerder geprobeerd.

Als ik nu een nieuw account instel en het oude verwijder, contacten etc, maar het is waarschijnlijk wel de beste voor je hoofd? Bekijk help info. Filter internet voor kinderen. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Meer zien.

Gmail-account verwijderen

Stap 7 van 13 Activeer Google-account Nog geen Google-account? Wil je gekoppelde apparaten checken en deze eventueel de toegang tot je Google-account ontzeggen, doorloop dan de volgende stappen:. Huawei P30 Met abonnement los toestel.

Huawei P30 Met abonnement los toestel. Created with Sketch! Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel.

Advertenties en adblockers

Uw account beheren. Tot zover bedankt voor jullie moeite. Selecteer een ander account.

Recensies Reviewbeleid. Tip : Gebruik wachtwoordbeveiliging voor uw apparaat om onbedoelde of ongeautoriseerde aankopen te voorkomen. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel. Wil je gekoppelde apparaten checken en deze eventueel de toegang tot je Google-account ontzeggen, doorloop dan de volgende stappen:, google account activeren op android. Android Planet Gratis - Google Play. Stap 9 van 13 Activeer Google-account Druk op Volgende.

Nu is me huis afgebrand inben ik al mijn vergunningen kwijt geraakt voor de stal.

Selecteer support topic

Tot zover bedankt voor jullie moeite Rapporteer. Gmail wachtwoorden herstellen hoeft niet je Google wachtwoord te zijn. Bekijk help info. Download onze app.

Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Druk dan op Account maken en volg de aanwijzingen op het scherm om een account aan te maken. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Andere: