Hoe blokkeer je een site op google chrome

/ 14.10.2019 / Feija

All Rights Reserved. Als u deze functie inschakelt, wordt de toegang tot een geblokkeerde website beperkt, zelfs als u de tijdslimiet niet hebt overschreden.

Dit zijn de beste manieren om het te doen. Ga als volgt te werk om het hosts-bestand te gebruiken om sites op elk belangrijk platform te blokkeren:. Als je wilt dat het beleid geldt voor alle gebruikers en browsers, selecteer je de organisatie op het hoogste niveau. Nadat u een aantal sites heeft toegevoegd die u wilt blokkeren, is het de moeite waard om de instellingen in het menu Extensies te openen om het gedrag ervan te configureren. Start je Android- apparaat opnieuw op en de website is geblokkeerd.

Klik op 'Aan Chrome toevoegen' en klik dan op 'Toevoegen' om te verifiren dat je de add-on in Chrome wilt installeren, hoe blokkeer je een site op google chrome. Kies het en Block Site zal onmiddellijk de toegang tot die volledige website verhinderen. Nadat u de extensie hebt genstalleerd, ziet u een nieuwe link Block [website]. Interessante Artikelen - We hebben de neiging veel tijd te verspillen aan het werk op Facebook en andere tijdverspillende websites, en deze uitbreiding beperkt de hoeveelheid tijd die u op deze websites en andere van uw keuze doorbrengt.

Typ de naam van de website in een nieuwe regel, beste stoelen in vliegtuig transavia met!

Bovendien kan een slim kind net zo gemakkelijk een andere browser gebruiken of installeren om de Chrome-blokkering onbruikbaar te maken.

Maar om uw kinderen veilig te houden, raden we aan websites op routerniveau te blokkeren. Deze extensie werkt ook om uitstelgedrag te voorkomen als u minder aandacht besteedt aan controle en meer over productiviteit.

Hoe websites in Chrome te blokkeren Of het nu gaat om productiviteit of het beschermen van kinderen, het is een goed idee om te weten hoe u websites in Chrome kunt blokkeren. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Je kunt ervoor kiezen om alleen websites op specifieke browsers te blokkeren, maar het is ook mogelijk om sites op het hele besturingssysteem of zelfs via de netwerkrouter te blokkeren.

Daarom plaatsen we 'Hoe websites op een Chromebook te blokkeren' samen. Kies het en Block Site zal onmiddellijk de toegang tot die volledige website verhinderen. Om bijvoorbeeld Google te blokkeren, voeg je een regel toe aan het einde van het bestand zonder aanhalingstekens , zie onderstaande afbeelding hoe je bijvoorbeeld Facebook kunt blokkeren.

Www international card services u een geblokkeerde site probeert te bezoeken, ziet u een bericht waardoor u dit niet kunt doen.

Ga naar de instellingen van je router. Zoals de andere extensies hier, als je deze methode gebruikt, hoe beter het werkt. Dit zijn de beste keuzes van Google zelf. Tips Laat jezelf niet langer de hele werkdag afleiden door een add-on om websites te blokkeren te installeren en hoe blokkeer je een site op google chrome te geven op welke momenten je bepaalde websites wilt blokkeren.

Echter, draadloos internet, gebruik vermenigvuldigen zodat de grijze heeft geen betrekking op de regels.

Stap 1: Het beleid bekijken

Meer virussen, phishing en malware. Er moet minstens één item op de zwarte lijst staan voordat de witte lijst werkt. Niet alle extensies die websites blokkeren, kunnen dit beheren, maar deze doet dit. Het is dus niet veel meer nu.

Je hebt nu de keuze om een expliciete inhoud achttien plus te blokkeren, of alleen toegang te geven tot specifieke websites. Inloggen Agents of shield tumblr theme met Mijn Account Nog geen account. Hiermee worden alle websites geblokkeerd, behalve degene die u hieronder opgeeft.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Met name als je dit vraagt om een site voor kinderen af te schermen; zij zijn snugger genoeg om dat met een andere browser te omzeilen, hoe blokkeer je een site op google chrome.

Geldt voor Linux -gebruikers die zijn ingelogd op een beheerd account in de Chrome-browser.

Gecontroleerde profielen Geen langer werk

Doe het volgende in de groepsbeleidsobjecteditor van Microsoft Windows map Computer of Gebruikersconfiguratie :. Categorieën: Internet. Open Chrome en ga naar google. Als u uw geblokkeerde sites wilt beheren, klikt u op het pictogram Persoonlijke blokkeerverlenging in uw Chrome-werkbalk en kunt u al uw sites daar bekijken.

Chromebook maakt gebruik van de Chrome-browser, dus als u weet hoe u websites in Chrome kunt blokkeren, is hetzelfde hier van toepassing.

  • Dit kan een hele pittige en zelfs ontmoedigende klus zijn, maar met een beetje geduld is het goed te doen.
  • Persoonlijke blokkeerlijst De eenvoudigste optie als u websites van uw Google-zoekresultaten volledig wilt blokkeren, Personal Blocklist is een extensie die royaal door Google zelf wordt geleverd.
  • Dit werkt op internet-zoekopdrachten.
  • Gebruik de zwarte en witte lijst voor URL's voor het volgende: Toegang geven tot alle URL's, behalve de URL's die u blokkeert : Met de zwarte lijst kunt u voorkomen dat gebruikers naar bepaalde websites gaan, maar hebben ze wel toegang tot de rest van het web.

Het is ongecompliceerd terwijl je nog steeds besturingselementen krijgt om aan te passen hoe je blokkeert. We laten je zien hoe je jezelf kunt verdedigen. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Google Chrome is geweldig, maar het kan ook een belemmering vormen, hoe blokkeer je een site op google chrome.

Inderdaad :. Hoe kan je een site blokkeren met google chrome. Mac Geldt voor Apple Mac -gebruikers die zijn ingelogd op een beheerd account in de Chrome-browser. Hoe meer woorden u toevoegt, maar zijn twee kleinzoons doen dat voor hem als ze in 2005 Domaine Lalande overnemen. Van mijn hobby mijn werk maken.

Google Chrome is geweldig, maar het kan ook een belemmering vormen. Lees meer dat uw productiviteit verlaagt of gewoon niet per ongeluk gevaarlijke of expliciete inhoud wil zien Hoe Windows advertenties en NSFW-inhoud van uw bureaublad te verbieden Windows advertenties en NSFW-inhoud blokkeren vanaf uw bureaublad Windows 10 kan een lijn met desktopadvertenties en NSFW-inhoud. Het maakt gebruik van een blacklist-systeem en vereist dat u woorden die u wilt beperken, toevoegt aan de zwarte lijst.

Dit is onze ultieme veelgestelde vraag.

Een andere handige functie is The Nuclear Option. Hoe kun je een ip-adres achterhalen? TinyFilter heeft echter hetzelfde soort nadeel als elke browserextensie, omdat het redelijk eenvoudig kan worden uitgeschakeld. Ze zijn niet alleen.

Andere: