Nieuwe camperplaatsen aan de moezel

/ 13.10.2019 / Marilyn

Vlaggetjes worden opgehangen en de drank gaat in emmers met koud water en ijs. Kinheim S Grote en ruime, rustige camperplaats, direct aan de Moezel en bij Kinheim.

Camperplaatsen Reisverhalen. Gelegen langs de doorgaande weg brug. Het bekendste is de -Reichsburg -. Algemeen wordt aangenomen dat de burcht rond het jaar is gebouwd. S   Ook de voorzieningen zijn gratis Brodenbach Brodenbach beschikt over 2 gratis camperplaatsen: een langs de Moezel en een in het dorpje, bij de kerk foto.

Grote camperplaats bij wijnboer Kettern, verspreid over vier veldjes.

Vroeger kwamen er ook veel Russen hier en daarom staat er ook een Russisch-orthodoxe kerk in Nieuwe camperplaatsen aan de moezel Ems! Er is een camperplaats in Koblenz, op de Neuer Messeplatz. Zo zie je ook meteen of deze camperplaats nog bestaat, hij kijkt er zelfs niet meer naar om. S Er is veel ruimte en er wordt veel georganiseerd. In het nabijgelegen Hotel Steffensberg direct na het tunneltje rechts hebben we lekker gegeten.

{{ ::item.Name }}

Gratis, maar eten in het hotel is gewenst. De plaats Mehring heeft een goede, uitgebreide supermarkt. Overdag is het er druk met erg veel dagjesmensen, maar na zes uur is het een stuk rustiger. Een pizzeria is vlakbij. Met voorzieningen. Henk Flint overnachtte bij Weinhaus St.

Vanaf Lahnstein komen we eerst in een stukje winkelgebied van Bad Ems en als we de brug over fietsen komen we in het luxe gedeelte terecht met de mooie kuurhotels.

Dinsdag 6 juli? Na een goede nachtrust worden we vroeg wakker van de kou. Shoppen Dinsdag 6 juli. Alles is oranje en wij gaan naar het hol van de leeuw, Duitsland!. Camperplaats Sun-park.

Advertenties

Vanavond eten we heerlijk buiten bij de camper. Ook een goed idee. Camperplaats Sun-park. Via een tunneltje onder de weg door kom je in het dorp.

Onze buren Marian en Joep staan ook net en we wisselen wat ervaringen uit. Ze hebben drie jongen en beginnen zich uitgebreid te wassen. Een pizzeria is vlakbij. Een kleine parkeerplaats aan de rechterhand, nabij het houten stoeltje met naam, noodzakelijk is. Na een bak koffie fietsen we die kant op.

Met de camper door de Moezelregio

Rond kwart over acht rijdt een bakker met een busje het terrein op. Pas op: bij de benaming linker- of rechteroever wordt altijd stroomafwaarts gekeken! Vanavond eten bij het sluishuisje. Valwig Niet te grote camperplaats voor max. Contact Telefoon   E-mail [email protected].

Vanavond eten bij het sluishuisje. We hebben geweldig uitzicht en ook nogeens dicht bij de sanitaire voorzieningen en het restaurant. Na een korte wandeling rijden we weer verder richting Bernkastel-Kues. Vanaf de camperplek kun je lopend over de voetgangersbrug naar het centrum.

Vroeger waren het twee aparte plaatsjes, maar vanaf is het n stad. Koblenz Zaterdag 3 juli. Onze buren Marian en Joep staan ook net en we nieuwe camperplaatsen aan de moezel wat ervaringen uit.

Anderhalve week baby verbrand in de schaduw de Moezel!

Aanbieding

Dinsdag 6 juli. Beilstein heeft bijvoorbeeld een hele mooie middeleeuwse kern en in Neumagen-Drohn zijn ze trots op hun Romeinse oorsprong. Informatie camper huren Huurtraject Huurvoorwaarden Veel gestelde vragen.

Gratis, op de pagina Moezel-Midden. Je kunt er heerlijk genieten op een terrasje met een biertje. Donderdag 8 juli.

Andere: