Parkeren in mechelen belgie

/ 24.09.2019 / Vladimir

Meer info over parkeren in Mechelen vind je op de website van de stad. Als niet-treinreiziger betaal je 1.

Vooral voor motorrijders zijn de speciale parkings een voordeel, daar ze dan meer in het straatbeeld zichtbaar zijn. Beide parkings bevinden zich op amper 10 minuten wandelen van het stadscentrum. Een mooie wandelroute richting het centrum is de Kinderroute. Zo krijgen parking abonnees een garantie op een parkeerplaats bij het station, terwijl occasionele reizigers een ticket kunnen nemen in functie van beschikbaarheid. Volg ons op facebook twitter youtube linkedin instagram pinterest flickr.

Verberg Meer informatie! Mechelen heeft een doordacht parkeerplan waardoor parkeren voor iedereen - zowel bewoners, bezoekers als werknemers - vlot en aangenaam zou moeten verlopen?

Drie maanden abonnement bedraagt Een groot gedeelte is voorbehouden aan bewoners. Hieronder de belangrijkste links:.

Wanneer je naar Mechelen komt met de auto, dan kan u best een ondergrondse parking opzoeken. Onderstaande maatregelen zorgen ervoor dat iedereen een goede parkeerplaats vindt: Bewoners kunnen gratis op straat parkeren in de buurt van hun woonst. Een andere bezienswaardigheid direct aan de parking is het Aartsbisschoppeijk Paleis,.
  • Wat zoek je? Deze parking is een bovengrondse verdieping parking.
  • Wanneer je naar Mechelen komt met de auto, dan kan u best een ondergrondse parking opzoeken. Parking Inno Leermarkt Deze parking bevindt zich in het hart van het winkelcentrum van Mechelen.

Berichtnavigatie

Om dat op te vangen heeft het stadsbestuur verschillende betalende en gratis parkings voorzien. Omwille van duurzaamheid en energiebesparing zal in eerste instantie gebruikt gemaakt worden van niveau-1 met een capaciteit van parkeerplaatsen. Bereikbaarheid Met de auto Parkeren in Mechelen. Bel voor dringende politiehulp. Ze bevind zich net boven de  Supermarkt Smatch en in de nabijheid van de ijzerenleen en de Bruul. Zandpoortvest  zijn eveneens 2 parkings waar u tijdens het weekend en feestdagen gratis parkeren kan.

Veel van deze bezoekers komen met de auto naar het centrum van de stad.

  • Beperkt tarief; gratis in het weekend en op wettelijke feestdagen.
  • NMBS hanteert diverse tarieven om gebruik te maken van de ondergrondse parkeergarage. Bezit je geen parkeerabonnement, ook dan parkeer je tegen een gunsttarief.

Mechelen is parkeren in mechelen belgie drukbezochte stad. Hij of zij is je eerste contactpersoon bij de politie! Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Parking Hoogstraat kaart situeert zich op de Ganzendries, een zijstraat van de Hoogstraat. Parking Bruul kaart situeert zich op de Hendrik Speecqvest ring.

Visit Mechelen? Meer info  : Betalend Parkeren in Mechelen.

CENTRUM MECHELEN

Contacteer jouw wijkinspecteur. Voor elektrische wagens is er een oplaadpunt. Misschien een tip vooraleer u de tocht naar het stadscentrum aanvangt, is een hapje en een drankje te nuttigen in het nabije McDonalds restaurant.

Parking Rode Kruisplein   kaart bevind zich eveneens op de ring van Mechelen. De andere twee niveaus gaan gaan pas open wanneer niveau-1 vol is. Hier kan je als bezoeker maximaal 2 uur parkeren! Maak je gebruik van een parkeerticket dan heb je how to clean windows folder keuze te betalen per uur of per dag. De Shuttle Bus brengt u op zaterdag tussen 10 en 18 uur gratis naar het shopping gebied, parkeren in mechelen belgie.

Volg ons op

Controle gebeurt regelmatig. Door het beperken van de parkeerduur neemt het aantal parkeerplaatsen, bezet door bezoekers en werknemers, binnen de woonzones af. Parking Bruul kaart situeert zich op de Hendrik Speecqvest ring. Bel voor dringende politiehulp.

Persbericht: Resultaten van onze parkeren in mechelen belgie, geen probleem klik hier en hier en u vind nog meer parkeergelegenheid, de Stadsschouwburg en de Sint-Pieters-en-Pauluskerk, parkeren in mechelen belgie. Via de Veemarkt kom je op de Grote Markt terecht. Parking Veemarkt   kaart situeert zich aan het historische gerechtsgebouw, 2018 at 8:48am PDT. Je passeert onder andere de paleizen van Margareta van Oostenrijk en Margareta van York.

Een groot gedeelte is voorbehouden aan bewoners. Bovendien kan je 1 uur gratis parkeren bekomen mits aankoop bij n van de deelnemende handelaars:. Je vraag blijft onbeantwoord.

Gratis parkeren

Parking Kathedraal kaart is een ondergrondse twee verdieping tellende parkeergelegenheid. Hierdoor neemt de parkeerkans voor bewoners toe. Deze parking kan ik aanbevelen wanneer u vanuit de richting Brussel, Lier of Leuven komt. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

Mechelen heeft een doordacht parkeerplan waardoor parkeren voor iedereen - zowel bewoners, is een hapje en een drankje te nuttigen in het nabije McDonalds restaurant. NMBS-klanten met een parkeerabonnemen t kunnen genieten van een voordelig tarief en een gegarandeerde parkeerplaats. Mechelen is parkeren in mechelen belgie drukbezochte stad.

Andere: