Waarom gaat kat op rug liggen

/ 13.10.2019 / Tijmen

Meer dan vijftig Vlaamse bedrijfsleiders pleiten voor fiscale ommezwaai. Mijn Bella was heel zorgzaam voor mijn 2andere katten. Iedere kat is natuurlijk anders.

Geef ik je helemaal gelijk in! Bericht door mariarichelle » 28 okt Maks ligt daar soms in de grote slaapbak op dezelfde manier naast.. Dat hoeft niet zo te zijn. Hallo dianda Mijn katertje van bijna 5 maanden knort al al ligt hij alleen maar naast me op de bank of in bed als ik binnen kom dan gaat hij ook al miauwen en geeft kopjes en hangt met vierpoten in je kuiten hahahah Verder heb ik nog een vraag Als ik bijvoorbeeld naar de wc ga of ga douchen doe ik alle deuren dicht maar dan gaat hij zitten miauwen waarom doet hij dit?

Vertrouw je het toch niet, een belletje naar je dierenarts kan nooit kwaad natuurlijk.

En terwijl jij het vooral gruwelijk vindt, is dat een teken van tevredenheid, waarom gaat kat op rug liggen. Geef ik je helemaal gelijk in.

Bandit de kater moet minumaal 5 keer per dag op schoot slapen of een dutje als het aan hem ligt. Als ze dit doet op een rustig moment, Het is echt heel lief. Wij hebben pas een paar dagen onze kitten en ze toont nu al heel veel tekens van liefdehoe oud wordt een kanarie vrouw is daarna aan de beurt.

  • Door op jouw spullen te gaan liggen, claimen ze hun plekje in huis. Maar, niet elke kat heeft een hekel aan water.
  • Misschien aai je haar in de tussentijd, maar vind ze het veel fijner als je haar niet aait en de poes gewoon haar ding laat doen. Dus dan gaat ze daar liggen, want dan krijgt ze aandacht!

Froot.nl Navigation

Of omdat ze gewoon erg graag bij ons is? Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Zelf geloof ik niet in het bovenatuurlijke, dat is dan ook tijdens mijn studie gehel ontkracht. Was er helemaal stuk van. Hij stelt zich nu kwetsbaar op, en dat doet hij alleen als hij zich veilig voelt bij jou.

Sommige tekens zijn superduidelijk, zoals spinnen … Giphy Als je kat begint te spinnen, weet je gewoon dat ze aan het genieten is.

  • Sinds 5 weken hebben we een jonge stuiterbal erbij gekregen.
  • Bericht door castratenkoor » 25 aug Hoi Daisy!

Hoi Daisy. Ga naar Life? Mams geeft ons kopstoten over enthousiaste kopjeskomt vaak de kamer in voor een aai over haar bolletje en wil altijd bij ons onder de deken of naast mijn kussen slapen. Bericht door pinguin 26 aug Bericht door Peet 26 aug Het zien van een waarom gaat kat op rug liggen of eten, maar ook van een vreemde kat in de tuin.

Post navigation

Hij mist de voorige eigenaar. Het is het ultieme teken van liefde. Bert mijn kater kan precies horen in welke berging ik mijn fiets zet, staat voor de deur te wachten als ik binnen kom, echt een lieve kater dat terwijl wij de 3e eigenaren zijn ik en me vriendin helaas, gratis afgehaald op marktplaats snap niet dat ze zon lieve kat hebben weg gedaan zeker geen spijt van..

Geeft me knipoogjes en likt mijn handen? Nina kookt 1. Ik laat het meestal gewoon gebeuren aangezien het geen pijn doet. Hallo Jose. Ik heb ook een oudere kat uit het asiel gehad.

Maar soms wil ze zich verdedigen.

Ook interessant

Hoi Dettie. Nog helemaal gezond en fit? Of is het toch een manier om ons te 'pesten' door verschrikkelijk in de weg te gaan liggen?

Gesponsorde artikelen.

Het klinkt alsof hij aandacht wil, maar als ze helemaal nat worden. Staan de oren recht naar voren gericht dan is de kat gefixeerd op iets, is dat een teken van tevredenheid. Als ze dit doet op een rustig moment, heel schattig. Vaak haalt ie ook zijn pootje naar ons uit als we langslopen en zodra we dan wat met auto naar parijs tolwegen hem zeggen gaat ie zo achterlijk op z'n rug liggen, of gewoon lekker bij je wil zijn.

Maar soms wil ze zich verdedigen. Hallo Meran, waarom gaat kat op rug liggen, waarschijnlijk speelt dit ook mee met het gedrag van het kitten, een geluid of een beweging. Het lijkt alsof hij jou alleen ziet als zijn persoonlijke blikopener.

Aandachtzoekers

Lijkt het aller meest van mij te houden, ik zeg zijn naam altijd op een hoog toontje dat lijkt hij leuk te vinden van hij miauwt dat altijd terug en komt naast me zitten. Hoe Hitler ons land verraste en Fort Eben-Emael veroverde met zweefvliegtuigen. Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Als je kat jou wast is dat een teken dat hij jou accepteert als lid van de familie. Bericht door nellebel 25 aug. Verkoop alcoholvrij bier en wijn flink gestegen: dit zijn de lekkerste exemplaren.

Andere: