Brace ik ben je zat lyrics

/ 13.09.2019 / Ji

We detected some issues. Chorus 2x : Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel, het leven is geen Wedden Dat! Follow LyricsMoron.

Follow LyricsMoron. Couplet 2:    De eerste keer dat ik je zag was je een hele losse meid    Het maakte mij niet uit ik had een hele toffe tijd    Ik wou het daar bij laten maar je had me toch verleid    Onze relatie werd een feit en achteraf toen had ik spijt    Want ik ging met de verkeerde    Zoals jij je presenteerde    leek het alsof je de ware was en niemand protesteerde    over dat er wat mankeerde en ik het eigenlijk moest laten    maar ja achteraf is altijd makkelijker praten dan gedaan    het is gedaan want ik kreeg het voor mijn kiezen    je zag het als een spelletje en ik moest hem verliezen    ja ik kon ook niet weten dat ik ging met een actrice    want je speelde een schone meid maar je was gewoon een vieze.

Kevin Drop suggested changes to these lyrics. Top lyrics Community Contribute Business. Ik geef het toe vuile bitch je hebt me echt geknockt Nu heb je spijt maar je hoeft niet meer te bellen schat! You will get 3 free months if you haven't already used an Apple Music free trial.

Couplet 1: Sorry lieve schat maar ik moet je nu verlaten Ik vind het best wel jammer ik kon altijd met je praten We waren met zijn twee zo verenigd als de staten Maar achterom mijn rug zat je te flirten met mijn brace ik ben je zat lyrics Ik had alles in de gaten maar ik maakte me niet druk Mensen hadden me gewaarschuwd maar ik gaf geen ene fuck Want ik wist het zeker nee ik dacht niet aan misschien Ik heb me eigen ogen ik heb alles toch gezien Want ik ben niet blind al ben ik verliefd nau asjeblief pak je spullen en vertrek je maakt je zelf depressief je kan m'n hart niet stelen, want ik ben zelf een dief wanneer ik het uitmaak is het voor definitief Refrein Brace : Ik ben je zat taurus world of adventure mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel nee het leven is geen Wedden Dat.

Lyric Advisor is part of the streetdirectory. Ik geef het toe vuile bitch je hebt me echt genakt Nu heb je spijt maar je hoeft niet meer te bellen schat. Racisme Lyrics? Refrein Brace : Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel nee het leven is geen Wedden Dat.

Praatjes Voor Iedereen Lyrics. Report a problem. Waar Gaat Dit Heen Lyrics.
  • Ik geef het toe vuile bitch je hebt me echt genakt Nu heb je spijt maar je hoeft niet meer te bellen schat! Couplet 2:    De eerste keer dat ik je zag was je een hele losse meid    Het maakte mij niet uit ik had een hele toffe tijd    Ik wou het daar bij laten maar je had me toch verleid    Onze relatie werd een feit en achteraf toen had ik spijt    Want ik ging met de verkeerde    Zoals jij je presenteerde    leek het alsof je de ware was en niemand protesteerde    over dat er wat mankeerde en ik het eigenlijk moest laten    maar ja achteraf is altijd makkelijker praten dan gedaan    het is gedaan want ik kreeg het voor mijn kiezen    je zag het als een spelletje en ik moest hem verliezen    ja ik kon ook niet weten dat ik ging met een actrice    want je speelde een schone meid maar je was gewoon een vieze.
  • Couplet 1: Sorry lieve schat maar ik moet je nu verlaten Ik vind het best wel jammer ik kon altijd met je praten We waren met zijn twee zo verenigd als de staten Maar achterom mijn rug zat je te flirten met mijn maten Ik had alles in de gaten maar ik maakte me niet druk Mensen hadden me gewaarschuwd maar ik gaf geen ene fuck Want ik wist het zeker nee ik dacht niet aan misschien ik heb me eigen ogen ik heb alles toch gezien want ik ben niet blind al ben ik verliefd nou astjeblieft pak je spullen en vertek je maakt jezelf depresief je kan mijn hart niet stelen want ik ben zelf un dief wanneer ik het uitmaak is het voor definitief Refrein Brace : Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel nee het leven is geen Wedden Dat!

Het Beste Van Ali B

Chorus:    Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad    Het leven is geen spel, het leven is geen Wedden Dat! Couplet 3:    Je begon meteen te zeiken als ik even naar je vroeg    Gaf je alles wat je wou maar je vond het niet genoeg    Ik had mijn vrouwtje liever thuis maar jij wou chillen in de kroeg    En was net een domme sletje zoals jij je daar gedroeg    Je zoop je zelf klem begon te strippen op de bar    Mensen vonden het bizar je bent een beetje in de war    Als je denkt dat dit kan terwijl ik op je zit te wachten    Een ding moet je weten ik ben er bij met m’n gedachte    Nu wijs ik je de deur heb genoeg van je gezeur    Denk maar niet dat ik nog treur over wat er is gebeurd    Check het fikkie is gestookt en nu zal je hem moeten blussen    Maar ik neem je niet terug ook al zou je mijn voeten kussen.

Refrein Brace : Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel nee het leven is geen Wedden Dat! Couplet 3: Je begon meteen te zeiken als ik even naar je vroeg Gaf je alles wat je wou maar je vond het niet genoeg Ik had mijn vrouwtje liever thuis maar jij wou chillen in de kroeg En was net een domme sletje zoals jij je daar gedroeg Je zoop je zelf klem begon te strippen op de bar Mensen vonden het bizar je bent een beetje in de war Als je denkt dat dit kan terwijl ik op je zit te wachten Een ding moet je weten ik ben er bij met m’n gedachte Nu wijs ik je de deur heb genoeg van je gezeur Denk maar niet dat ik nog treur over wat er is gebeurd Check het fikkie is gestookt en nu zal je hem moeten blussen Maar ik neem je niet terug ook al zou je mijn voeten kussen.

Racisme Lyrics. Need help?

Popularity Ik Ben Je Zat ft. Gescot Bij De Disco Lyrics. Jezelf Verliezen Lyrics. Clean Lyric. Musixmatch for Spotify and iTunes is now available for your computer Download now.

Vertelt het leven van de straat

Tags on Ik Ben Je Zat ft. Thijs Kosterman suggested changes to these lyrics. Last activities A. Exclusive offer Get up to 3 months of free music.

Refrein Brace : Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel het leven is geen Wedden Dat! Couplet 3: Je begon meteen te zeiken als ik even naar je vroeg Gaf je alles wat je wou maar je vond het niet genoeg Ik had mijn vrouwtje liever thuis maar jij wou chillen in de kroeg En was net een domme sletje zoals jij brace ik ben je zat lyrics daar gedroeg Je zoop je zelf klem begon te strippen op de bar Mensen vonden het bizar je bent een beetje in de war Als easy guitar songs for beginners electric denkt dat dit kan terwijl ik op je zit te wachten Een ding moet je weten ik ben er bij met mn gedachte Nu wijs ik je de deur heb genoeg van je gezeur Denk maar niet dat ik nog treur over wat er is gebeurd Check het fikkie is gestookt en nu zal je hem moeten blussen Maar ik neem je niet terug ook al zou je mijn voeten kussen.

News you might be interested in! Popularity Ik Ben Je Zat ft. Brace by Ali B, brace ik ben je zat lyrics.

Review this song:

Jezelf Verliezen Lyrics. Couplet 1: Sorry lieve schat maar ik moet je nu verlaten Ik vind het best wel jammer ik kon altijd met je praten We waren met zijn twee zo verenigd als de staten Maar achterom mijn rug zat je te flirten met mijn maten Ik had alles in de gaten maar ik maakte me niet druk Mensen hadden me gewaarschuwd maar ik gaf geen ene fuck Want ik wist het zeker nee ik dacht niet aan misschien Ik heb me eigen ogen ik heb alles toch gezien Want ik ben niet blind al ben ik verliefd nau asjeblief pak je spullen en vertrek je maakt je zelf depressief je kan m'n hart niet stelen, want ik ben zelf een dief wanneer ik het uitmaak is het voor definitief Refrein Brace : Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel nee het leven is geen Wedden Dat!

Couplet 2: De eerste keer dat ik je zag was je een hele losse meid Het maakte mij niet uit ik had een hele toffe tijd Ik wou het daar bij laten maar je had me toch verleid Onze relatie werd een feit en achteraf toen had ik spijt Want ik ging met de verkeerde Zoals jij je presenteerde leek het alsof je de ware was en niemand protesteerde over dat er wat mankeerde en ik het eigenlijk moest laten maar ja achteraf is altijd makkelijker praten dan gedaan het is gedaan want ik kreeg het voor mijn kiezen je zag het als een spelletje en ik moest hem verliezen ja ik kon ook niet weten dat ik ging met een actrice want je speelde een schone meid maar je was gewoon een vieze.

Ik Ben Je Zat Lyrics feat.

Kevin Drop suggested changes to these lyrics. Gescot Bij De Disco Brace ik ben je zat lyrics. News you might be interested in. Chorus: Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is solar led buitenlamp met bewegingssensor lidl spel, artist or lyrics.

Ik geef het toe vuile bitch je hebt me echt genakt Nu heb je spijt maar je hoeft niet meer te bellen schat. Type song title, het leven is geen Wedden Dat. Leipe Mocro Flavour Remix feat.

Leven Van de Straat

Singer Album Song Title. Ik geef het toe vuile bitch je hebt me echt geknockt Nu heb je spijt maar je hoeft niet meer te bellen schat! Ali Baba Komt Lyrics. Type song title, artist or lyrics.

Last activities A. Clean Lyric. Chorus: Ik ben je zat geloof mij nou ik heb het echt gehad Het leven is geen spel, het leven is geen Wedden Dat. Products Business Solutions Apps Developers?

Andere: