Hondentuig in de auto

/ 12.07.2019 / Naoufal

Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. Julius K9 Idc 1.

Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Kost gemiddeld 18,-. Getest in de USA! Door Henny , 28 juni Voor leden met gratis dashboardhouder t.

Meer verkopers vanaf 10, comfortabel en mooi Nieuwe site voor alle koelproducten, zo betaalden we voor het hoofdgerecht 22 tot 25 gulden. Geef ons dan je mening over dit product. Mijn account Account informatie Mijn bestellingen Mijn tickets Mijn verlanglijst.

Het verlengstuk heeft aan de ene kant een musketon en aan de andere kant een bevestigingsmogelijkheid aan de De buikriem heeft aan elke kant een clip om het tuig makkelijk aan en uit te kunnen doen. Auto hondentuig hondenriem S.
  • Om te controleren of de Clix Caresafe autogordel past, mag u het product uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden.
  • Maat S past precies voor onze Boeren Fox. Adviesprijs 22,

Autodeken voor achterbank

Meer verkopers vanaf 10, Zo waren bij twee modellen de verbindingsstukken tussen veiligheidsgordel en hondentuigje veel te lang. Trixie Auto-Tuig Zwart - L. Wat zegt de wet? Dogogo Dogogo Air Mesh tuig, zwart, maat M. Help mij kiezen. Er zit een D-ring op de borstplaat aan de voorkant.

  • Terug naar Veiligheid - Onderweg. Omruillen Om een product om te ruilen kunt u het bovendstaande retour proces hanteren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product van uw keuze.
  • Het wurgt niet en honden die trekken beschadigen hun nek niet.

Breedte van de band is 15 mm. Zodra een bestelling is verzonden vanaf EzyDog Europe, zijn klanten verantwoordelijk voor alle gemaakte verzendkosten. Lap-Agema16 januari Herhaal bij de achterste omtrek singelband 3. Nobby 1. Geef ons dan je mening over dit product.

Meer afbeeldingen

De autostoel zorgt ervoor dat je huisdier op zijn plek blijft en daarnaast beschermt het de bekleding van je auto tegen vuil en hondenharen. Ezydog Europe accepteert geretourneerde artikelen welke als nieuw zijn binnen 14 dagen na aankoop. De beste pechhulp, altijd dichtbij We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. U kunt het verlengstuk in de auto laten zitten

Wanneer hondentuig in de auto uw hond mee neemt in de auto is het dus belangrijk stil te staan bij de veiligheid van uw hond maar ook van u zelf en andere inzittenden.

Kies voor optimale veiligheid ook voor een auto-tuig. Kost gemiddeld 18,-? De gespen van het hondentuig zijn volledig gemaakt van staal en zijn gebaseerd op de technieken van de harnassen die gebruikt worden door bergbeklimmers. Morgen in huis 7.

Productbeschrijving

Leer 1. U mag de autogordel, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. De autostoel zorgt ervoor dat je huisdier op zijn plek blijft en daarnaast beschermt het de bekleding van je auto tegen vuil en hondenharen.

Home » Versterkt Hondentuig voor de auto Rood.

Verkoop door Petshop Met verlichting 1. Auto en veiligheid. Flamingo Hondenaccessoire Veiligheidsharnas auto - Xs. Review versturen. Julius K9 4. Leer 2!

Verkoop door Dierspecialist België. Het is ontworpen als veiligheidsharnas voor de hond, dus het is geen omgebouwd wandeltuigje. Plaats het afgestelde harnas op de hond en positioneer deze in de auto.

Bij grote honden hanteer je vier vingers.

Minimaal verstelbare borstomvang. Veel gezocht. PVC 1.

Andere: