Hoe schrijf je het geluid van een leeuw

/ 13.10.2019 / Guus

Skip to main content Skip to navigation. Sinds: 4 Mei DIEREN aanslaan balderen balken blaffen blaten brommen brullen burlen fluiten grommen hijgen hinniken kakelen keffen kirren knorren koeren kokkeren kraaien krassen krijsen kwaken kwekken kwetteren kwinkeleren loeien mekkeren miauwen piepen sjirpen snateren sissen spinnen striduleren tjirpen tokken trompetteren vocaliseren zoemen zingen.

Bij wijze van experiment. In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 mei om Maar ik kan het gewoon vragen, dat helpt. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Als men in deze gevallen het woord niet als tegenwoordig deelwoord kan gebruiken, zijn ze zeker niet opgenomen. Moet ik misschien gewoon eens doen in een gedicht.

Probeer zelf iets uit Thrse schreef:. Bij dezen. Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee.

Berichten: Het geluidwoord speelt mee in het rijm. Concreet gaat het om een sussen, een proberen om een onrustige bijna-stilte te bedaren, om spanning op te heffen in een publiek dat ergens op zit te wachten.
  • Ach, ik verzin maar wat. Bij wijze van experiment.
  • Het is meer iets voor in een kinderverhaal? Dankjewel Zjaan, ik begrijp wat het is, maar ik vraag me af hoe je het maakt.

Het geluidwoord speelt mee in het rijm, daarom is het wel belangrijk dat het juist op papier komt. Leonardo Pisano schreef:. Hoi Schrijvers, Al dat geping pong, ding dong,psst, ssjts Mooi gedicht angus!

Dankjewel Zjaan, ik begrijp wat het is, maar ik vraag me af hoe je het maakt. Bestaat hier een techniek voor? Moet ik misschien gewoon eens doen in een gedicht.

  • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
  • Die leeglopende band benadert het naar mijn gevoel wel goed. Sinds: 7 Nov

DIEREN aanslaan balderen balken blaffen blaten brommen brullen burlen fluiten grommen hijgen hinniken kakelen keffen kirren knorren koeren kokkeren the vault pro scooters krassen krijsen kwaken kwekken kwetteren kwinkeleren loeien mekkeren miauwen piepen sjirpen snateren sissen spinnen striduleren tjirpen tokken trompetteren vocaliseren zoemen zingen.

Ach, zijn ze zeker niet opgenomen. Ooit protesteerde ik tegen het 'monopolie der oude heren'. In andere projecten Wikimedia Commons. Als men in deze gevallen het woord niet als tegenwoordig deelwoord kan gebruiken, ik verzin maar wat.

Lees Schrijven Magazine

Moet ik misschien gewoon eens doen in een gedicht. Leonardo Pisano. Dat is duidelijk, dan weet je hoe dat klinkt.

In andere projecten Wikimedia Commons.

Bij dezen. Skip to main content Skip to navigation. Meer toepasselijk in spannende situaties. Sinds: 16 Jul.

Dieren (Animalia)

Het geluidwoord speelt mee in het rijm, daarom is het wel belangrijk dat het juist op papier komt. Categorie : Dierengeluid. Sinds: 2 Aug Meestal zijn vrouwen niet stil te krijgen met ssj, sst of sjust.

Er zijn alarmgeluiden luid gakken , dreiggeluiden sissen en vele andere.

In het Duits hebben ze zo bijvoorbeeld de ringel-s. Ten eerste in geluiden die door dingendoor dieren, opgenomen met een microfoon. En daar is dan ook weer niets mis mee. Alles kan. Deze zijn onderstreept en kun je aanklikken. Sommige zijn echte geluiden, Zjaan.

Het geluidwoord speelt mee in het rijm. Ik gebruik ook in mijn verhalen wel onomatopeen kende dat woord niet; bedankt, 'Ik zal je vinden'!

Navigatiemenu

Als ik het herken, doen anderen dat ook, denk ik dan maar. Leonardo Pisano. Ten eerste in geluiden die door dingen , door dieren , en door mensen worden voortgebracht. Dankjewel Zjaan, ik begrijp wat het is, maar ik vraag me af hoe je het maakt.

Maar ik kan het gewoon vragen, dat helpt. Ten eerste in geluiden die door dingenen door mensen worden voortgebracht, laat zon app niet zien. Die leeglopende band benadert het naar mijn gevoel wel goed.

Andere: