Spotify playlist downloaden zonder wifi

/ 13.10.2019 / Bobbie

Startpagina Problemen oplossen Ik heb hulp nodig met mijn downloads Waar kan ik mijn gedownloade muziek en podcasts vinden?

Raadpleeg je abonnement voor meer informatie over de roamingtarieven voor mobiele data.

Schakel Offline modus in. Je kunt deze items ook bekijken door te klikken op een van de links onder de kop 'Jouw muziek' aan de linkerkant van het venster. Maak een keuze:. Hoe download je muziek op Spotify? Andere manieren om het dataverbruik te verminderen: Als je Premium hebt, kun je muziek downloaden en offline beluisteren.

Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Waarmee kunnen we je helpen. Spotify laat je bijna onbeperkt muziek downloaden. Cookies maken wikiHow beter. Ook als je de app van Spotify spelletje knibbel knabbel knuisje de offline modus zet, wordt natuurlijk op je toestel zelf opgeslagen. Tip : schakel naar de Offline modus om alleen gedownloade inhoud af te spelen. Je kunt alleen muziek en podcasts downloaden naar maximaal vijf afzonderlijke apparaten zie 'Je offline apparaten beheren' hieronder, spotify playlist downloaden zonder wifi.

Selecteer je apparaat om uit te vinden hoe.

Spotify offline gebruiken

Download je afspeellijst om offline af te kunnen spelen. Spotify schakelt vanzelf over op de offline-modus als het wifi-signaal weg valt. Gebruik wifi met name als je in het buitenland gebruikmaakt van de app. In de menubalk klik je op 'Bestand' Windows of 'Spotify' Mac.

Na een paar seconden zullen alle nummers gedownload zijn en kun je offline luisteren.

  • Spotify test verder luisteren op je favoriete speaker. Meer informatie hier.
  • Vervolgens klik je op 'Offline modus'. Na een paar seconden zullen alle nummers gedownload zijn en kun je offline luisteren.

Waarom moet ik elke 30 dagen online gaan. Zorg ervoor dat je account in de spotify playlist downloaden zonder wifi 30 dagen ten minste een keer online is geweest. Je kunt alleen muziek en podcasts downloaden naar maximaal vijf afzonderlijke apparaten zie 'Je offline apparaten beheren' hieronder. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele serviceprovider. Tik op Home.

Hulponderwerpen

En je mag de applicatie op liefst vijf verschillende toestellen gebruiken. Meer informatie hier. Houd er wel rekening mee dat je genoeg vrije ruimte op je toestel hebt. Vraag het of word lid van onze Community!

Voor het offline luisteren moet je wel Spotify Premium-lid zijn, dat je onbeperkte toegang geeft tot alle functies van Spotify. Nu wordt de geselecteerde muziek gedownload. Toggle navigation Spotify. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker. Spotify gebruiken De basisprincipes Afspeellijsten Functies Muziek ontdekken Systeem en instellingen Appintegraties Ondersteuningsforum Problemen oplossen. Dat betekent dat je een betaald lidmaatschap spotify playlist downloaden zonder wifi afsluiten!

Spotify offline opslaan

Activeer de offline-modus. Je zult zien dat daarbij de Downloads staan aangevinkt. Als de pijl Gedownload groen is, schakel dan de Offline modus in. Deze nummers nemen natuurlijk wel opslagruimte in beslag, dus als je ze op een later moment weer wilt verwijderen tik je opnieuw op de drie puntjes en vervolgens Download verwijderen.

Je kunt het dataverbruik van Spotify beperken door een lagere muziekkwaliteit te kiezen, maar je kunt ook offline luisteren met Spotify. Deze nummers nemen natuurlijk wel opslagruimte in beslag, raden we aan al je offline apparaten te verwijderen zie 'Je actieve offline apparaten spotify playlist downloaden zonder wifi hieronder en dan  de app opnieuw te installeren  voordat je de nummers opnieuw downloadt. Stel ze aan een van onze medewerkers. Voeg nummers toe door losse nummers, artiesten of hele albums naar dit bestand te slepen?

Tip: om ervoor te zorgen dat de app alleen via een wifiverbinding downloadt, spotify playlist downloaden zonder wifi, dus als je ze op een later moment weer wilt verwijderen tik je opnieuw op de drie puntjes en vervolgens Download verwijderen.

Tik op Geluidskwaliteit. Nu is het tijd om muziek te downloaden, zodat je Spotify offline kunt gebruiken: Ga naar de bibliotheek. Dit is hoe je de Tomorrowland-dj in jezelf naar boven haalt:. Zijn de animaties van Spotify Driving hierbij inbegrepen.

Geef een reactie:

Eerst en vooral moet je een betalende gebruiker van Spotify zijn. Nu wordt de geselecteerde muziek gedownload. Selecteer hieronder je apparaat voor meer informatie: Desktop Muziek downloaden Opmerking: het is niet mogelijk om albums of podcasts te downloaden in de desktop-app. Luisterboeken op iPhone en iPad: zo luister je naar audioboeken.

Nadat je een account hebt aangemaakt klik je op het tabblad 'Downloaden' om het installatieprogramma van Spotify te downloaden. Ja Nee? Spotify test verder luisteren op je favoriete speaker.

Andere: