Resultaten voor ideeen

 
 
ideeen
Coronacrisis: tips en ideeën uit de praktijk bij heropening dagbestedingslocaties Movisie.
Sluit dan aan bij één van onze online bijeenkomsten, waarin we met verschillende mensen uit het veld ideeën en ervaringen uitwisselen. Heb je ideeën, tips of ervaringen die je graag met ons wilt delen? Stuur dan een mail naar Elly Ijland.
Tool: Ideeën schetsen Brainstormen House of Aviation.
Ideeën schetsen is een effectieve manier om tot nieuwe oplossingen te komen. Tekenen stimuleert namelijk je rechterhersenhelft. Hierdoor zal je minder snel oordelen en word je creatiever. Deze methode helpt om snel met een groep van veel ideeën tot een paar goede ideeën te komen.
Nieuwe ideeën krijgen? Deze 3 denktips helpen. DenkProducties.
Zo is het ook met ideeën. Wil je nieuwe ideeën ontwikkelen, ga in gesprek met mensen buiten je bubbel. Het hoeft niet persé woest en exotisch, maar kan ook nét in aanpalende discipline zijn. Maar zorg dat je even met een andere bril naar je business kijkt.
Niemand krijgt goede ideeën op het werk - Samen Slim Driessen.
Dat doe je onder de douche of op de fiets ook niet en dáár krijg je juist je goede ideeën. Nog een tip van Flip: Popt dat geniale idee in je hoofd op maar heb je écht geen mogelijkheid om het ergens vast te leggen?
Hoe je krijg ideeën uit jouw team? Coimbee.
als ideeën zijn afgerond blijven ze bewaard en ontstaat daarmee een kennisdatabank; en dat betekent dat als iemand een nieuw idee indient dat hij/zij gebruik kan maken van de kennis uit eerdere ideeën. als de instroom van nieuwe ideeën daalt is dat zichtbaar voor het management; de daling qua instroom is veelal een teken dat het team onder druk staat en geholpen moet worden.
Ideeën.
Veeteelt is wél een groot probleem en de oplossing is de vleesloze maaltijd. De groene revolutie dient niet de hongerigen maar de economie. Als je dan vlees eet, eet dan de dubbeldoelkoe. Waarom Keniaanse boeren wél 21ste eeuwse maïs verbouwen.
Raamdecoratie ideeën en inspiratie Somfy.
Je kunt gewone gordijnen ook heel eenvoudig combineren met raamdecoratie die strakker tegen het raam aan zit, zoals rolgordijnen. Zo kun je met de rolgordijnen een goede verduistering teweegbrengen, terwijl je met de gordijnen extra sfeer in de slaapkamer brengt.
Nog geen surprise? Geen stress, deze ideeën helpen je uit de brand! VROUW magazine Telegraaf.nl.
We hebben drie leuke surprise-ideeën voor je op een rijtje gezet. Deze surprise is leuk voor iemand die houdt van beauty en verzorging. In de koker van de houder past een cadeau zoals een lipstick, maar ook een mooie poederkwast, lipgloss of nagellak.

Contacteer ons