Zoeken naar tanden

 
 
tanden
Tanden Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Wij weten dat omdat Ine Poppe daar een documentaire over gemaakt heeft. Over tanden in het algemeen en die van George Washington in het bijzonder. Haar film heet heel toepasselijk Tanden en zaterdag voelen wij haar daarover aan de. nee, laat maar.
Tanden wisselen Van melkgebit naar grote mensen tanden. Tanden wisselen Van melkgebit naar grote mensen tanden.
Je kunt je kind dan op zijn of haar gemak stellen door uit te leggen hoe het tanden wisselen werkt. En je zou boekjes over tanden wisselen kunnen lezen, zoals Elfje Floriene en de wiebeltand of Beer heeft een losse tand.
4 fabels over paardentanden Dierenarts paardentandarts Ines Laurent.
Ook wanneer het paard nog maar enkele tanden heeft, moet een gebitscontrole blijven gebeuren, want deze tanden ondergaan nog steeds eruptie en kunnen te lang worden. Bijkomend hebben oudere paarden ook gemakkelijk last van pijnlijke diastema's' die door de tandarts onder controle gehouden kunnen worden.
Behandelingen Dwergtanden Orthodontie Aerts. Behandelingen Dwergtanden Orthodontie Aerts.
Deze jonge mannelijke patiƫnt stoorde zich aan de spleetjes tussen zijn tanden. De tanden waren erg klein, en bovendien erg kort, waardoor er veel tandvlees zichtbaar was. In een eerste stap werden de ruimtes tussen de tanden orthodontisch gecorrigeerd, niet helemaal gesloten.
Handschoenen kunnen tanden redden - Tandarts Haenen.
Zeker als je het gevoel hebt dat je tanden niet meer goed op elkaar passen of als toebijten pijnlijk is. Indien de tanden pijnlijk of gevoelig blijven tijdens het eten gedurende meerdere dagen, is het raadzaam naar de tandarts te gaan.
Witte tanden: hoe krijg ik mijn brede witte glimlach terug? LISTERINE.
Witte tanden: hoe krijg ik mijn brede witte glimlach terug? Niet iedereen heeft even witte tanden. De natuurlijke kleur van je tanden en de manier waarop die door de tijd evolueert, is bij iedereen anders. Bovenop deze ongelijkheid komen een aantal omgevingsfactoren waardoor tanden kunnen verkleuren: voedingsgewoonten, roken, medicatie, enz.
't' Novyhofke 1 - 2. Tanden en kiezen.
- Op de leeftijd van 7-8 jaar beginnen de tanden uit te vallen. - De melktanden zijn smalle tanden van 1 cm lang, na wisselen zijn ze breder en langer 1,5, tot 2 cm lang. - Tanden en kiezen beschadigen niet maar ze slijten af.
Behandelingen www.tandarts.be.
Als tanden naar voren of scheef staan, kan een beugel ervoor zorgen dat de tanden weer recht komen te staan. Soms is het nodig om een tand of kies te verwijderen. Blijvende kiezen hebben soms diepe groeven en putjes in de kauwvlakken.

Contacteer ons