Resultaten voor utrecht

 
 
utrecht
Residenties in Utrecht Cultuur ontmoet wetenschap.
Dat is de essentie van Residenties in Utrecht. De onderwijsinstellingen HKU, Hogeschool Utrecht, ROC-Midden Nederland en Universiteit Utrecht hebben zich met het Utrechtse cultuurveld verenigd om gemeenschappelijke programmas rond internationale gasten te organiseren, waarbij ook maatschappelijke verbindingen van groot belang zijn.
VVD De Utrechtse VVD - Nieuws.
09 juni Samen aan de slag om de economie van Utrecht er snel weer bovenop te helpenHoe laten we de COVID-crisis straks ook economisch snel weer achter ons? Welke kansen heeft Utrecht en wat is er nodig om die te pakken?
Dotslash is dé start-up / scale-up hub van de regio Utrecht.
Een bruisende plek in de regio Utrecht waar ondernemers en hun medewerkers zich prettig voelen en optimaal kunnen ontwikkelen. Waar élke start-up of scale-up het allerliefst wil zitten en waarbij alle stakeholders ondernemers, medewerkers, gemeente Utrecht, de eigenaar van het vastgoed, de partners en alle andere betrokkenen happy zijn.
Domtoren Boek nu je tickets Domtoren.
Symbool van de stad Utrecht. 465 treden en ruim 112 meter hoog. De hoogste kerktoren van Nederland met een adembenemend uitzicht over de hele stad en de regio. Maar ook een romantische trouwlocatie en de meest inspirerende vergaderplek. Dat is de Domtoren! Utrecht voor groepen.
Hoog Catharijne: officiële website van het winkelcentrum in Utrecht.
Op de website vind je een overzicht van winkels, tips, openingstijden en praktische informatie van het centrum. Bekijk ook eens onze evenementen, mode- en decoratie-adviezen om je dagje shoppen voor te bereiden. We verwelkomen je graag in het winkelcentrum in Utrecht!
Sport Centrum Utrecht.
Sport Centrum Utrecht is gesloten en opent in een nieuwe setting medio herfst 2021. Zonnebaan 22 3542 EE Utrecht. 030 23 83 130. Sport Centrum Utrecht is gesloten en opent in een nieuwe setting medio herfst 2021. Copyright Sport Centrum Utrecht.
Welkom bij U Centraal.
Wil je met meer zelfvertrouwen in het leven staan? In deze cursus ga je daarmee aan de slag op een manier die bij jou past. Ga naar de volledige agenda. Samenwerken Onze partners. meer over samenwerken. Nieuws Meer mogelijk maken in Utrecht.
Sonnenborgh museum en sterrenwacht in Utrecht Sonnenborgh museum sterrenwacht.
3512 NL Utrecht. 31 030 820 1420. dinsdag t/m vrijdag.: 11.00 17.00 uur. 13.00 17.00 uur. 3512 NL Utrecht. 31 030 820 1420. Extra donkere Kinderkijkavond! zaterdag 30 oktober. vanaf 1 oktober reserveer nu je tickets. Kijken naar de zon.

Contacteer ons