Meer resultaten voor groningen

 
 
groningen
Synagoge Groningen Rondleidingen, exposities, activiteiten educatie.
Synagoge Groningen heeft een rijke geschiedenis. Het monumentale gebouw zit vol verhalen over het jodendom: van de gebruiken en de feestdagen tot de religieuze en praktische kant van het joods zijn. Bovendien zijn de joodse inwoners van de stad en de provincie Groningen nauw verbonden met deze synagoge.
Spot Groningen.
Maak een keuze Klassiek Toneel dans Cabaret Muziek Jeugd familie English. Ik ga ermee akkoord dat Spot mijn e-mailadres opslaat en gebruikt zoals beschreven in het Privacy Statement. Spot houdt zich aan de AVG en respecteert jouw privacy. Volg SPOT Groningen. SPOT Groningen 050-3680368 kassa info@spotgroningen.nl.
Vermist Fries meisje voor het laatst 'in' omgeving Groningen gezien'' - RTV Noord.
Volgens de politie was dat was om 17.00 uur, bij opvanghuis Fier aan de Holstmeerweg in Leeuwarden, waar ze tijdelijk verbleef, meldt Omrop Fryslan. Haar zus liet vandaag op Facebook weten dat Jasmin voor het laatst in de omgeving van Groningen is gezien.
Kunstraad Groningen.
Tio Hogeschool Groningen: Particulier onderwijs hbo mbo.
Je loopt in slechts acht minuten van het station naar de Tio-vestiging! In Groningen kun je een hbo, master of mbo-opleiding volgen op het gebied van business, hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, marketing en rechten. Adresgegevens Tio Groningen. 9711 BL Groningen. Hotel Schimmelpenninck Huys.
Groningen - Het laatste nieuws uit de regio Hart van Nederland.
Home Veiligheidsregio Groningen.
Hier vind je de nieuwste informatie over het coronavirus in Groningen en wat het virus betekent voor onze provincie. Meer over het coronavirus. How does the coronavirus affect Groningen? Here you can find the latest information about the coronavirus in Groningen and what it means for our province.
Groningen - Haren - Ten Boer.
CDA wil rioolwateronderzoek naar drugsgebruik in gemeente Groningen. Om beter in beeld te krijgen hoeveel drugs er in Groningen gebruikt wordt, wil het CDA dat er periodiek een. 08 oktober 2021. Kansenongelijkheid los je op door voldoende en goede leerkrachten.

Contacteer ons