Resultaten voor app

 
 
app
Android Planet - Alles over apps voor je Android apparaten.
Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. Android 12 Android smartphones Sim Only vergelijken. Volg ons via. Download onze app.
App downloaden Omroep Zeeland.
Met de app van Omroep Zeeland heb je razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv. De app is te gebruiken voor smartphones iPhone en Android en tablets iPad en Android en is te downloaden via bovenstaande knoppen.
App Software - uw partner in ict software hardware.
App Software is dé partner voor bibliotheken bij het reguleren van publieke pcs, betaaloplossingen, systeembeheer digitalisering. App kan u helpen met een slimme digitale oplossing voor uw schoolbibliotheek, muziekschool of cultureel centrum. App Software helpt bedrijven tijd te besparen door processen te automatiseren.
Smartphones en apps Autoriteit Persoonsgegevens.
Wees kritisch en kijk bij het downloaden van een app goed naar de toestemmingen die de app wil. Een zaklamp-app heeft bijvoorbeeld niet uw contactgegevens of locatie nodig. Weet dat u bij elke app de toegang tot bepaalde gegevens uit kunt zetten, ook als u de app al heeft geïnstalleerd.
De Univé App: speciaal voor uw verzekeringen.
Doe het nu. D e app kunt u downloaden in de App Store en de Google Play Store. Wat kunt u nog meer met de Univé App? Met de vernieuwde Univé App heeft u al uw verzekeringszaken op zak, altijd en overal.
YipYip iOS iPhone, iPad Android app development.
iOS Android app naar een verhaal van Toon Tellegen. iOS Android app naar een verhaal van Toon Tellegen. Test of jij het in je hebt om Commando bij Defensie te worden. Test of jij het in je hebt om Commando bij Defensie te worden.
EHBO-app - Rode Kruis Nederland.
Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing: met de EHBO-app weet je wat je moet doen bij een noodgeval. Met deze gratis app heb je alle EHBO-instructies altijd op zak. In een noodsituatie geeft de app je ook gesproken instructies.
Meer gemak onderweg Download de Shell App Shell Nederland.
Waar kan ik de Shell App downloaden? De app voor mobiele telefoons is te downloaden in de Apple App store of de Google Play store. Klik op naar de downloadlinks hierboven, of volg de volgende stappen om de app te downloaden.:

Contacteer ons