Zoeken naar breda

 
 
breda
Stedelijk Museum Breda.
Stichting Stedelijk Museum Breda Boschstraat 22 4811 GH Breda. 076 529 9900. Kamer van Koophandel. 2013 59 36. Vandaag Dinsdag 17 november. Openingstijden Het museum is vandaag gesloten. Het museum is vanwege het coronavirus gesloten. Tot en met 31 augustus 1600.: Colleges voor kinderen. Tot en met 19 december 2100.: Bekijk de agenda. Dagspecial Ons café is vandaag gesloten. donderdag 5 t/m woensdag 18 november Tijdelijke sluiting. Curated by Jan Hoek Power to the Models. Deze website gebruikt cookies.
UITpunt Breda.
Start eerste editie Rooie Zondag Breda. De gezelligste kermiskoers van Nederland De Rooie zondag van Breda is het wielerevenement. 12 18 okt. 12 18 okt. Van 12 tot en met 17 oktober verzorgt de Stichting Ocrum Muziek op verschillende locaties in de.
Breda 18 November Popronde.
Do 04 nov Emmen. Vr 05 nov Zwolle. Za 06 nov Rotterdam. Zo 07 nov Venray. Do 11 nov Middelburg. Vr 12 nov Alkmaar. Za 13 nov Deventer. Zo 14 nov Hilversum. Do 18 nov Breda. Vr 19 nov Enschede.
Breda Het Juridisch Loket.
Nieuwe Veste.
Prikbord Netwerk aan zet. Culturele kaart Muziekverenigingen Breda. Exposure Laat jouw creativiteit zien. Het portret van. Cultuurwijzer per wijk. Interview met Noor. Interview met Adriana. Interview met Jenisha. Interview met Jos. Interview met Margriet. Interview met Grace. Interview met Martina. Interview met Styno. Cursussen en lessen. Fotografie en Digitale Media. Bij jou in de buurt. Restitutie lessen en cursussen i.v.m. Algemene voorwaarden 2021-2022. Lessen en Cursussen uitgelicht. Evenementen en groepen. Verbeelding Verbindt: beleidsplan 2021-2024. Raad van Toezicht. Jaarverslagen Financiële resultaten. Financiële resultaten 2017-2020. Werken bij Nieuwe Veste.
Weer Breda Vandaag Morgen 14 dagen Weerplaza.nl.
Ook vandaag staat code rood uit voor hevige regen en onweersbuien. Wat is er aan de hand? Het weer in Breda. De uitgebreide weersverwachting voor Breda. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit, het weerbericht voor vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.
Home Grote Kerk Breda.
De Grote Kerk van Breda hoort bij de vier topmonumenten van Brabant. Het mausoleum van de voorvaderen van onze koninklijke familie, onderstreept haar status. Dit historische bouwwerk is het onbetwiste middelpunt van de stad Breda. Een plek waar mensen rust vinden en het leven geëerd wordt.
Dagje uit in vestingstad Breda Zuiderwaterlinie.
Ideaal voor een dagje uit in Breda. Bezoekers komen af op cultuurhistorische bezienswaardigheden als de Grote Kerk, het kasteel van Breda en het Spanjaardsgat. Om maar een paar bijzondere plekken te noemen. In de stad zijn wandelroutes en fietsroutes verkrijgbaar om Breda te verkennen.

Contacteer ons