Op zoek naar woordenboek?

 
 
woordenboek
Coutinho.nl Praktisch woordenboek Zweeds-Nederlands 9789046903889 Uitgeverij Coutinho.
Praktisch woordenboek Nederlands-Zweeds kan afzonderlijk gebruikt worden, voor zelfstudie, of in combinatie met een cursus, zoals Basiscursus Zweeds van dezelfde auteur of een van onze NT2-methoden. Het woordenboek is geschikt voor Nederlanders die Zweeds willen spreken, maar ook voor Zweden die Nederlands willen leren.
Woordenboek Cyberveilig Nederland Cyberveilig Nederland.
Met trots presenteren wij de eerste druk van het Cybersecurity Woordenboek, waarin we de betekenis van veelvoorkomende cybertermen hebben uitgelegd. Het Cybersecurity Woordenboek is het resultaat van een samenwerking van ruim 60 organisaties in Nederland én financiering vanuit de Cyber Security Alliantie, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Cyberveilig Nederland.
NT2.nl Woordenboeken Nederlands als tweede taal.
Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal NT2. Met Van Dale kom je verder! Dit Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal NT2 bevat de 15.000 belangrijkste trefwoorden en 2300 uitdrukkingen uit het Nederlands. Dit woordenboek is speciaal gemaakt om Ned.
Zeeuws Woordenboek Het eerst online Zeeuwse woordenboek.
en maak kans op een ZEEUWEN BE LIKE Kalender 2017. Bekijk hier Inschrijven. Registreer je hier Lees mijn verhaal misschien kan je ook meehelpen. Alle Zeeuwse woorden die de gebruikers hebben toegevoegd aan dit woordenboek. Regio's, gemeentes, plaatsen aantal woorden.
Hoe vind ik woordenboeken? UBA Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-bullhorn. icon-calendar-source. icon-calendar. icon-checkmark. icon-c
De WNT bevat het Oudnederlands Woordenboek, het Vroegmiddelnederlands Woordenboek, het Middelnederlandsch Woordenboek, het Woordenboek der Nederlandsche Taal en het Woordenboek der Friese Taal. Etymologisch woordenboek van het Nederlands. Woordenboek waarin de herkomst van Nederlandse woorden wordt verklaard. Verklarend andere talen.
Het opstartwoord van Van Dale woordenboek Password.
En een woordenboek kan ook heel handig zijn als je op zoek bent naar een mooier alternatief voor een woord dat nét niet de lading dekt. Gelukkig hoeven we hiervoor niet meer eindeloos te bladeren in een stoffig woordenboek. Zo gebruiken wij de online versie van alle Van Dale woordenboeken.
Woordenboek - Wikikids.
Een woordenboek heeft de informatie altijd op alfabetische volgorde, van A tot Z dus. Een erg bekend woordenboek is de Dikke van Dale, een Nederlands woordenboek dat enorm dik is en veel informatie bevat. Jaarlijks komen er nieuwe woorden bij, die worden dan in het woordenboek aangevuld.
Genealogisch woordenboek BHIC.
Via deze pagina kun je het genealogisch woordenboek, dat hier met zijn toestemming wordt gepresenteerd, snel doorzoeken de woorden verschijnen terwijl je typt. Je kunt het hele woordenboek ook op alfabet doorbladeren via de link Genealogisch woordenboek. Het hele bestand omvat nu meer dan 23.000 woorden met hun betekenis.

Contacteer ons