Resultaten voor marketing

 
 
marketing
online marketing advies
iPower nv staat u en uw bedrijf graag bij met advies en ondersteuning op het gebied van interactieve marketing. Hebt u specifieke vragen over marketing en reclame online? Neem vrijblijvend contact op met iPower nv voor meer informatie: infoNL@ipower.eu of 03 641 66 80. Denk verder dan uw website alleen. Marketing via het internet is tegenwoordig niet langer beperkt tot uw website alleen. Uw digitale communicatie via mailings en nieuwsbrieven hoort er ook bij. Dankzij het CMS content management system van iPower, waarmee u uw website beheert, makent die gerichte digitale communicaties deel uit van uw website zelf, waardoor het mogelijk is om daarover onderzoek te doen en statistieken op te stellen. Hebt u al een website met een ander CMS? Geen nood, dankzij de stand-alone versie van de marketingtoepassingen zijn de uitgebreide marketingtools ook voor u beschikbaar. De nieuwste ontwikkelingen op het internet bieden u extra mogelijkheden voor digitale marketing.: Sociale media: bereik niet alleen uw vrienden of volgers maar ook hun vrienden of followers.' '' Viral marketing: iedereen kent de voorbeelden van reclamevideos die extra aandacht kregen via het internet en op die manier een eigen leven gingen leiden.
Utrecht Marketing Samen dragen we het verhaal van Utrecht uit. Utrecht Marketing Samen dragen we het verhaal van Utrecht uit.
Raad van toezicht. Wat wij doen. Utrecht Convention Bureau. Diensten en producten. Morgen Mooier Maken. Utrecht Marketing en partners. Utrecht Marketing positioneert Utrecht samen met partnersals gezonde stad en regio. Utrecht Marketing is regelmatig op zoek naar nieuwe collegas en stagiaires. Lees meer
marketing voor het mkb
MarketingReport - Marketing Report.
Marketing Report Radio Aldo Breed over het succes van zelf kiezen voor folders van retailers. Marketing Report Radio Cindy van der Leek over Scoor voor je Club. Forum Wat valt er op gebied van digitalisering voor marketeers te doen in 2022? Meer info
sales en marketing opleiding
Wat is marketing?: Indora.
Dit is het waardengestuurd tijdperk. Het gaat niet alleen om vermaak, maar vooral om betekenis geven aan het leven van klanten. Centraal staan de mens en de maatschappij, samen met sociale marketing, spirituele marketing, community-building, MVO en duurzaamheid. Het gaat om zingeving, de wereld verbeteren en het verschil maken. Meer weten
marketing en sales
Nederlands Instituut voor Marketing beroepsvereniging NIMA.
NIMA C in One Day SRM Aktiviteiten B.V. Een kijkje in de keuken van NIMA C Lees meer. Masterclass: Menselijke Marketing in een Digitale Wereld NIMA Hoe je in een digitale wereld een emotionele band met je klanten opbouwt Lees meer. Masterclass: Karaktervol Positioneren NIMA Benieuwd naar wat een karaktervolle positionering voor jouw merk kan doen? Zie het gehele aanbod. Het laatste nieuws. NIMA houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in marketingland. Kantar: 'Raakt' jouw merk de juiste duurzaamheidssnaar? Erzsi Eleveld en Rick Boersen zijn respectievelijk Client Service Director en Consultant Brand Sustainability bij marktonderzoekbureau Kantar. Zij presenteren samen tijdens NIMA Marketing Day 2022. Een korte kennismaking. De titel van de presentatie luidt Duurzaamheid: raak jij als merk de juiste snaar 'Als' merk wil je, moet je zelfs, aan de slag met duurzaamheid. Meld je aan voor de volgende Toekomst van Marketing Lunchbreak! Na de afgelopen uitzending van de Toekomst van Marketing Lunchbreaks in mei staat de volgende webinar op de agenda. Op 5 juli hebben we het over het thema duurzaamheid en ons gedrag. Hoe kunnen we het gedrag van onszelf en van de consumenten beïnvloeden om duurzame keuzes te maken? meer informatie
marketing
Video marketing handleiding.
De huidige trends laten immers duidelijk zien dat video marketing op weg is om de meest dominante speler binnen de wereld van online marketing, sales, and service strategieën te worden. Vind je het lastig om te bepalen waar je moet beginnen of hoe je video marketing in kan zetten om jouw doelstelling te behalen?
marketing uitbesteden
Marketing. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Informatiebronnen Submenu Informatiebronnen. Inschrijven wijzigen Submenu Inschrijven wijzigen. Producten Submenu Producten. Toolkit online ondernemen. We brengen steeds meer tijd online door. Je online vindbaar wordt hierdoor belangrijker dan ooit tevoren. Of je nu voor het eerst digitaal gaat ondernemen, of juist toe bent aan de volgende online stap: KVK helpt je op weg met de Toolkit online ondernemen.
marketing en sales
Marketing, Communicatie Sales Nyenrode Business Universiteit.
Marketing en communicatie zijn in organisaties steeds meer een mentaliteit en een competentie geworden dan alleen een afdeling. Het is jouw verantwoordelijkheid om de interne stakeholders binnen de top van jouw organisatie op strategisch en tactisch niveau op één lijn te brengen.
betekenis
Adformatie Marketing, Media, Communicatie, Creatie.
Hoe arbeidsmarktcampagnes nog effect kunnen sorteren 14:22.: Al het laatste nieuws. Smartphonegigant Vivo betreedt Nederlandse markt, inclusief grote marketingcampagne. Het Chinese smartphonemerk is al langer actief in sommige andere Europese landen. The Best Social Awards 2022: Hammerfest beste bureau, Boos beste YouTube-merk. In totaal zijn er 189 cases ingezonden. Bekijk hier alle 'Business-winnaars' op een rijtje. Leger des Heils reageert met 'Truly' Destroyed'-campagne' op kapotte sneakers van Balenciaga. Het is goed dat de stunt van het modehuis -hoewel onbedoeld- een maatschappelijk probleem aankaart, aldus marketing manager Thamar Keuning. Emotive branding in B2B. Wil jij weten hoe je kunt bouwen aan een sterk B2B merk? Meld je aan voor deze clinic op 24 juni en ontdek het!
jobs

Contacteer ons