Resultaten voor vertalen

 
 
vertalen
Brochure vertalen Ervaren vertalers ISO Gecertificeerd.
Laat je brochure vertalen door een ervaren vertaalbureau. Vertaalbureau Perfect heeft al jaren ervaring met het vertalen van drukwerk. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een brochure vertaling secuur en professioneel vertaald moet worden.
vertalen
vertalen Nederlands woordenboek - Woorden.org.
vertalen spel je V E R T A L E N Wat is een ander woord voor vertalen? Andere woorden voor vertalen zijn interpreteren, overbrengen, overzetten, translateren en vertolken. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website.
google advertenties
Synoniemen van vertalen; ander woord voor vertalen - synoniemen.net.
Vertalen is uit eene vreemde in de eigen taal iets overbrengen; vertolken kan, behalve voor vertalen, ook gebruikt worden voor het in eenvoudiger taal mededeelen wat dengene, wien men iets vertolkt, in het oorspronkelijke, al was dit ook zijne eigene taal, niet duidelijk was.
vertalen nederlands spaans
vertalen in / naar / uit / van Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Vertaal je iets in het Nederlands of naar het Nederlands? Zowel vertalen in het Nederlands als vertalen naar het Nederlands is mogelijk. Het werkwoord vertalen kan met verschillende voorzetsels worden gecombineerd. Als alleen de brontaal bijvoorbeeld het Frans wordt genoemd, is uit het standaardvoorzetsel: Ze vertaalde de tekst uit het Frans.
woordenboek
Professioneel vertalen - Masters - Universiteit Utrecht.
Vertalen IN THEORIE EN PRAKTIJK. De keuze uit vijf brontalen: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. De mogelijkheid om je te verdiepen in vertaaldomeinen medisch vertalen, juridisch vertalen, technisch vertalen, economisch vertalen, journalistiek vertalen, vertaling van marketing- en mediateksten. Veel praktijksimulatie: een grote verscheidenheid aan vertaalopdrachten. Een stevige theoretische omkadering: aandacht voor theoretische reflectie én inzichten uit de vertaalwetenschap. Een professionele leeromgeving waarin je op verantwoorde wijze met vertaaltechnologie, zoals vertaalmachines, vertaalgeheugens SDL Trados Studio, Memsource en corpora leert omgaan. Een naadloze aansluiting op de arbeidsmarkt, dankzij de cursus Beroepsoriëntatie voor vertalers en de stage. Als professioneel vertaler maak je dagelijks gebruik van vertaaltechnologie. Daarom is technologie stevig in ons programma ingebed. Je leert hoe je op verantwoorde wijze met vertaaltechnologie vertaalmachines, vertaalgeheugens, termbases kunt werken. We zijn universitair partner van het vooraanstaande Trados, dat toegang verleent tot verschillende platforms.
vertalen
Vertaling copywriting voor al uw documenten Presence Group.
Hierdoor kunnen wij tegen een competitieve prijs wervende teksten schrijven en documenten vertalen. Wij bieden deze mogelijkheden voor vertalingen en copywriting.: Geschikt om documenten te vertalen voor elke vorm van communicatie. Eén en dezelfde vertaler een moedertaalspreker met relevante ervaring zal uw tekst professioneel vertalen en reviseren.
keyboost.vlaanderen
Website vertalen - Jimdo.
Bezoekers snappen die automatische vertalingen meestal wel, maar ze doen niks goeds voor het imago van je bedrijf. Vraag dus liever een professional om je site te vertalen. Na het vertalen: website opbouwen. Een goede structuur is voor elke website belangrijk.
vertalen
Zo kun je automatisch teksten vertalen Apps Software Computer Totaal.
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Computertotaal.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Computertotaal.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties.

Contacteer ons